538 voor War Child actieweek

Van 22 t/m 29 maart 2013 rijdt de truck van 538 weer dwars door Nederland. Met maar één doel: geld inzamelen voor oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan.
22 maart 2013 tot 29 maart 2013


Oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Daar gaan we in 2013 geld voor ophalen. Vaak worden deze kinderen uitgebuit. Ze moeten werken en gaan niet naar school. Zonder steun blijven ze er alleen voor staan. War Child komt op voor deze verlaten oorlogskinderen. Op een veilige plek krijgen ze onderwijs en doen ze mee met creatieve workshops. Zo leren ze hun ervaringen een plek te geven en doen ze weer zelfvertrouwen op.

Kom in actie
Iedereen kan meehelpen de oorlog uit een kind te halen. Samen staan we nog sterker. Daarom is 538 van 22 tot en met 29 maart weer non-stop in charge voor War Child. BN’ers, artiesten, kinderen en ouders, iedereen komt in actie.

Vrijdag 22 maart Groningen
Zaterdag 23 maart Heerenveen
Zondag 24 maart Alkmaar
Maandag 25 maart Gouda
Dinsdag 26 maart Bergen op Zoom
Woensdag 27 maart Veenendaal
Donderdag 28 maart Arnhem
Vrijdag 29 maart 's-Hertogenbosch

Doe ook mee en maak de toekomst van verlaten oorlogskinderen veiliger! Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

> Bied op unieke items via 538voorwarchild.nl/marktplaats
Jouw naam voor 15 jaar op een Arriva-trein. Handtekeningen van het hele Nederlandse elftal. Meemaken hoe het achter de schermen is bij opnames van tv-serie Penoza. Zelfs Marco Borsato wordt geveild. Zorg dat jij de hoogste bieder bent, want dan is hij de fotograaf bij jouw fotoshoot.

>
Laat je talent zien en krijg ‘5 minutes of fame’ op tv
In iedere gemeente waar de 538truck komt staat een 538Talentstage. Voor €12,00 mag jij 5 minuten je talent laten zien. Dit kan van alles zijn: streetdance, stand-up comedy, beatboxen, jongleren of optreden met een band. Op de actiewebsite kun je je act terugzien. De allerbeste optredens krijgen speciale aandacht in Shownieuws op SBS 6, 538Radio en 538TV. Om zeker te zijn van je plek, kun je alvast reserveren op 538voorwarchild.nl

>
Bedenk zelf een leuke actie
Van gesponsorde sportactiviteiten, tot het ophalen van lege flessen voor War Child. Ook bedrijven kunnen zich met hun activiteiten inzetten. Kom in actie. Voor verlaten oorlogskinderen. Want zij staan er helemaal alleen voor.  Meld jouw actie aan via www.538voorwarchild.nl