Tips & Tricks

Hoe kan je zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor jouw schaatsactie voor War Child? Hier lees je alle tips & tricks!

ACTIE 

Meld je actie aan via www.warchild.nl/elfstedentocht4kids en maak je eigen actiepagina! Hier kun je al je sponsorgeld doneren en precies zien hoeveel donaties je binnen hebt gekregen. Deel de link via social media met al jouw vrienden en familie. Vind je het fijner om eerst met een papieren sponsorformulier aan de slag te gaan? Dat kan ook! Download hier je sponsorformulier en doneer de opbrengst op jouw actiepagina. 

 ACTIEPAKKET

Je krijgt een actiepakket per post thuisgestuurd met promotie materialen, zodat je aan iedereen kunt laten zien dat jij in actie komt voor War Child. In dit pakket vind je een poster, een flyer, een button en een sticker.

TIPS

- Vraag je familie, vrienden, buren om jou te sponsoren. Maak briefjes met daarop jouw online actiepagina, zodat ze jou direct kunnen sponsoren. 
- Vind je het leuk om te bakken of te koken? Maak dan wat lekkers en verkoop dit aan familie, vrienden of buren. Het geld dat je hiermee ophaalt, doneer je op je actiepagina. Lekker handig!
- Verzamel lege flessen! Want 1 lege fles levert 25 eurocent op. Neem een grote tas mee en ga langs alle deuren. Vervolgens lever je alle lege flessen in bij jouw supermarkt. Het bonnetje lever je in bij de kassa en het geld stort je op je actiepagina. Trommel je klas, team of club op om mee te helpen zo veel mogelijk lege flessen in te zamelen. Lever alles in en doneer de opbrengst. 

HEEL VEEL SUCCES!