Download gratis het boek: Kinderen die de wereld hebben veranderd

Het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties bestaat op 20 november 25 jaar. Om dit te vieren geeft de ASN Bank de eBook versie weg van het boek 'Kinderen die de wereld hebben veranderd' met een voorwoord van War Child ambassadeur Marco Borsato. Jij kunt als relatie van War Child het eBook vanaf 20 november gratis downloaden.

De rechten van kinderen worden ondanks het Kinderrechtenverdrag nog steeds geschonden. Marco Borsato: “Maar dat wil niet zeggen dat kinderen compleet hulpeloos zijn. Integendeel zelfs! De veerkracht van kinderen is gelukkig ongekend. Wanneer zij de juiste hulp krijgen, kunnen zij hun ervaringen verwerken en de cyclus van geweld en misbruik doorbreken.”

Download het boek
In het boek Kinderen die de wereld hebben veranderd worden de verhalen van 22 kinderen verteld, die allemaal te maken hebben gehad met onrecht. Zij hebben ieder op hun eigen manier iets aan dit onrecht gedaan.

Vanaf 20 november kun je het eBook gratis downloaden met de code uit de email nieuwsbrief Peace of Post.

Ik verander mee
De foto’s en verhalen reizen van november 2014 tot december 2015 in een expositie door Nederland. Kijk hier voor het expositieschema. 

Het boek en de expositie zijn onderdeel van de Ik verander mee campagne die de ASN Bank mogelijk heeft gemaakt. Steun de campagne en stuur een selfie met de tekst: Ik verander mee.

ASN voor War Child
De ASN Bank zet zich in voor een eerlijke, duurzame wereld, en daarom ook voor de rechten van kinderen. De bank steunt het werk van War Child in Oost-Congo. Hier woedt een gewelddadig conflict waar ook kinderen het slachtoffer van zijn. Dankzij de hulp van ASN Bank kunnen deze kinderen meedoen aan de programma’s van War Child. Lees meer over het werk van War Child in Congo.