Doneren via een fonds of stichting

War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren. De kracht die ze nodig hebben om heftige ervaringen te verwerken. Onze programma’s helpen oorlogskinderen die kracht te ontwikkelen. Daar hebben we de hulp van anderen hard bij nodig. Ook van fondsen en van stichtingen. Ook van u. Samen halen we de oorlog uit een kind.

War Child biedt honderdduizenden oorlogskinderen uitzicht op een beter bestaan. Maar wij kunnen dat niet alleen. Met uw steun kunnen wij onze programma’s uitbreiden, zodat meer oorlogskinderen hun kracht kunnen ontwikkelen en weer gewoon kind kunnen zijn. Wereldwijd.

Project naar eigen keuze

Uw bijdrage aan War Child komt goed terecht. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bijdrage te koppelen aan een specifiek project of land, zoals Colombia, Zuid-Soedan of een van de andere landen. Ook kunt u uw bijdrage verbinden aan een thema, zoals onderwijs, psychosociale hulp, bescherming van kinderrechten of een combinatie hiervan.

Zo werkt War Child

Het werk van War Child heeft de Universele Verklaring van de Rechten van het Kind als basis. War Child werkt direct met kinderen en betrekt tegelijk ook ouders, verzorgers en de bredere gemeenschap bij de projecten, zodat deze rechten gerealiseerd worden. Hierin werkt War Child samen met lokale medewerkers en lokale partnerorganisaties. Op die manier bereikt War Child duurzame resultaten, ook nadat War Child uit een gebied vertrokken is.

War Child voert vanaf de oprichting een consequent lage kostenbeleid, en is hierin zeer succesvol. War Child heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen en heeft in 2006, 2007 en 2010 de Transparant Prijs gewonnen voor het meest transparante Jaarverslag. U kunt zich er dus van verzekeren dat uw bijdrage goed terechtkomt. Daarnaast zal War Child uw Fonds of Stichting regelmatig op de hoogte houden over de voortgang van het door u gesteunde project.

Geef nieuwe projecten een kans

Doe ook mee. Geloof net als War Child in de kracht van kinderen. Samen halen we de oorlog uit een kind. Neem voor meer informatie contact op met Marleen ter Haar Romeny, Programme Advisor Foundations, via Marleen.terHaarRomeny@warchild.nl of telefonisch via 020 – 4227777.