Houd oorlogskinderen buiten schot

Wereldwijd leven 250 miljoen kinderen in een conflictgebied. Duizenden kinderen worden doelbewust ingezet als kindsoldaat of in de frontlinie misbruikt als menselijk schild. Kinderen worden gedwongen als beul mensen te executeren of zichzelf op te blazen met een bomgordel. Hun doodsangst is bijna niet voor te stellen.

Wat jij kunt doen?

Kinderen die doelwit waren van extreem geweld, zijn vaak heel bang, boos of lijken juist emotieloos. War Child helpt ze om hun afschuwelijke herinneringen een plek te geven. Door psychosociale steun, onderwijs en bescherming. Dit doen we altijd op een creatieve manier zoals met theater, muziek en spel. Hiermee kunnen kinderen weer kind zijn en dromen van een toekomst. Daarom hebben we jou nodig. Al voor 20 euro help je een oorlogskind weer naar de toekomst kijken.

Help je mee?

Disclaimer

War Child (Incassant-ID: NL24ZZZ412153930000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.