Doe Maar voor War Child

Doe Maar gaf op dinsdag 9 oktober 2012 een exclusief concert, vlak voor hun Symphonica in Rosso concertreeks. Met groot orkest, maar wel klein en intiem. In Paradiso. Voor oorlogskinderen.
09 oktober 2012
Paradiso Amsterdam

Ook zo genoten van Doe Maar voor War Child? Doe Maar gaf op dinsdagavond 9 oktober een uniek concert voor War Child in een uitverkocht Paradiso. Heel bijzonder was de unieke uitvoering van He He, speciaal voor War Child. Bekijk hieronder de video van deze uitvoering en bekijk de foto's van het concert. Dankzij dit concert kunnen we 2700 oorlogskinderen helpen.

Doe Maar-oprichter Ernst Jansz herschreef de tekst van He He speciaal voor War Child. Ernst Jansz: "Een organisatie die zich het lot aantrekt van kinderen die het slachtoffer zijn van oorlog verdient ieders steun. Hoe eerder er hulp geboden wordt bij de verwerking van alle verschrikkingen, hoe eerder de echo die, daar weet ik zelf alles van, nog generaties naklinkt, zal wegsterven. Het zou mooi zijn als er, wat dat betreft, op deze planeet eindelijk iets van vrede aanbreekt."

Meer lezen over het concert? Lees het nieuwsbericht.

War Child wil vaker dit soort concerten organiseren. Wil je er dan op tijd bij zijn? Als Friend van War Child krijg je als eerste een uitnodiging toegemaild! Word dus Friend van War Child en geef aan dat je door ons op de hoogte gehouden wilt worden. Bij een nieuw event ontvang jij dan ook zo'n speciale uitnodiging.