De War Child spreekbeurt van… Djenna!

Wil jij een spreekbeurt geven over War Child? Djenna ging je al voor en vertelt jou er graag over. Ze is 12 en zit in groep 8.

Djenna: “Ik wilde mijn spreekbeurt graag houden over War Child omdat ik heel erg meeleef met kinderen die het niet zo goed hebben en geen onbezorgd leven kunnen leiden net als ik. Daarom ben ik ook lid geworden van de War Child Kidsclub en wil ik later graag een echte War Child ambassadrice worden.” 

Hoe ging je spreekbeurt?

“Mijn klasgenootjes vonden mijn spreekbeurt heel indrukwekkend. Ik had een filmpje over Syrië verwerkt in mijn spreekbeurt, dit heeft veel indruk gemaakt. Het spreekbeurtpakket is heel erg duidelijk en heeft mij goed geholpen met de voorbereiding. Mijn klasgenootjes waren erg enthousiast over het werk van War Child en ik heb een 9.5 gekregen voor mij spreekbeurt!” 

Wat leuk dat je ambassadrice wil worden!

“Ik ben van plan om nog heel veel dingen voor War Child te doen! Want alle kinderen verdienen een toekomst zonder oorlog en geweld. Zelf voetbal ik op hoog niveau en droom ik van een carrière als profvoetballer. Ik ga War Child bij al mijn medespeelsters en vrienden onder de aandacht brengen en wil graag samen met hen oorlogskinderen helpen." 

Wow, Djenna, wat zijn wij trots op jou en…gefeliciteerd met je 9,5 voor je spreekbeurt! 

Wil je net als Djenna indruk maken op je klas met een War Child spreekbeurt? Vraag dan hier snel je spreekbeurtpakket aan. Veel succes!