De War Child Kidsclub

Zijn jouw (klein)kinderen ook zo nieuwsgierig? Stellen zij ook vaak vragen over kinderen in andere landen? Of over gevluchte oorlogskinderen in Nederland? Speciaal voor hen is er nu de War Child Kidsclub. De club voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar die willen weten, helpen en doen.

In de War Child Kidsclub gebeurt van alles. Zo gaan wij (Britt, Niels, Rens en Quinty), de YouTubers van de War Child Kidsclub, met onze camera op pad om bijzondere video’s te maken. We maken bijvoorbeeld reportages over kinderen in Nederland en andere landen, of verrassen jouw (klein)kind tijdens zijn of haar spreekbeurt.

Kinderen die lid worden van de War Child Kidsclub:

• krijgen een speciaal welkomstpakket. Met een clubboekje, clubpas, poster, sticker en een vriendschapsarmbandje uit Oeganda.

• worden uitgenodigd voor events en activiteiten, zoals een clubdag of een groeps-Skype ontmoeting met oorlogskinderen.

• kunnen exclusieve video’s en verhalen bekijken op de speciale website www.warchildkidsclub.nl

Zijn jouw (klein)kinderen ook tussen de 8 en 14 jaar en geïnteresseerd in de wereld om zich heen? Meld ze dan nu hier aan voor de War Child Kidsclub. Voor maar € 2,- per maand kun je een kind al lid maken. En het allerbelangrijkste is dat je tegelijkertijd oorlogskinderen helpt.

PS Je kunt ons ontmoeten op de Tina-dagen, op 24 en 25 september. Kom je ook?