“De hel in het paradijs”

Een ambitieus plan, de marathon van Athene lopen. 42 kilometer in een stikhete zon in een ander land. Ronald, George en Markos liepen deze marathon en steunden daarbij War Child. “Als ik een droom van mijzelf laat uit komen wil ik dat verbinden aan een goed doel!”

“Ik werd vijftig en wilde nog een keer in mijn leven een marathon lopen,” vertelt Markos Schrama. Vanuit T-Mobile kreeg ik de horen dat ze zochten naar acties voor War Child, en ik kon dus wel wat bedenken!” Samen met zijn collega’s George en Ronald begonnen ze met trainen voor de marathon van Athene. De plaats waar de marathon oorspronkelijk begonnen is.

Zwaar maar prachtig
“Ik vond het enorm zwaar,” zegt Markos. “42 kilometer in een bloedhete zon en een heuvelachtig gebied was een hel. Maar de finish behalen in het oude Olympische stadion van Athene was prachtig. De hel in het paradijs, eigenlijk!”

Recht op gelukkige jeugd
Omdat 42 kilometer uitlopen een droom was van Markos, wilde hij het verbinden aan een goed doel. “Ons hart gaat uit naar kinderen over de hele wereld, die allemaal recht hebben op een gelukkige jeugd. Zodat ook zij een toekomst kunnen opbouwen!”

Support de renners
Via de site van War Child konden mensen doneren en het drietal sponseren per kilometer. Markos hoopt zo’n 4000 euro op te halen. Want doneren kan nog steeds!

“Ik denk dat een marathon lopen bij deze ene keer blijft, maar een actie voor War Child is absoluut voor herhaling vatbaar!”.

Jij kan hun actie nog meer belonen door ook een bijdrage te leveren om, zoals Markos al zei, kinderen een toekomst te geven.