Daverend applaus voor groep 7 en 8 tijdens VIP première War Child musical in Tilburg

Basisschool Klinkers in Tilburg kreeg vandaag hoog bezoek tijdens hun opvoering van de War Child schoolmusical ‘Voor kids gaat de zon op’. Niemand minder dan Marco Borsato, Albert Verlinde, Talisia Misiedjan en Jeronimo woonden de uitvoering bij. Zij arriveerden samen met de kinderen in een limousine en een grote limobus. Onder grote mediabelangstelling liep het VIP-gezelschap over de rode loper, die speciaal was uitgerold. De uitvoering was een groot succes met grappige en ontroerende momenten. De jonge acteurs kregen dan ook een daverend applaus!

Drie foto's van de feestelijke premiere van de War Child Schoolmusical vanochtend bij basisschool Klinkers in Tilburg vind je hieronder. Deze foto's zijn vrij te gebruiken, ovv fotografe Caroline Sikkenk, Photoline.
 
Basisschool Klinkers in Tilburg kreeg vandaag hoog bezoek tijdens hun opvoering van de War Child schoolmusical ‘Voor kids gaat de zon op’. Niemand minder dan Marco Borsato, Albert Verlinde, Talisia Misiedjan en Jeronimo woonden deze uitvoering bij.
 
Op foto 3 zijn te zien Jeronimo, Albert Verlinde, Marco Borsato en Talisia Misiedjan.
 
De premiere van de War Child schoolmusical is 100% gesponsord dankzij ABC Specials, Albert Verlinde Entertainment, Carre, Echte Helden, Hollandse Handen, Landgoed De Wilmersberg, Royal Promotions, Sligro, Vredenburg en De Zwaluwhoeve.