Chocolade voor oorlogskinderen

Pasen is in aantocht. Nederland geniet van een extra vrije dag en kinderen gaan op zoek naar paaseieren. Helaas geldt voor oorlogskinderen een andere situatie. Buy Aid biedt deze kinderen een steuntje in de rug door de verkoop van Paas chocolade. Ideaal als relatiegeschenk of gift aan uw medewerkers. Een deel van de opbrengst gaat naar War Child.

Buy Aid gelooft dat iedereen een verschil kan maken. Er zijn vele manieren om een sociale verantwoordelijkheid op te nemen. Buy Aid richt zich hierin specifiek op bedrijven zoals die van u. Bas Kuipers, Country Manager Buy Aid Nederland: “Iedereen kan een verschil maken zonder dat het daadwerkelijk grote extra kosten met zich meebrengt. Wij bieden bedrijven de kans om ‘need to have’ producten te kopen waarbij een minimum van 10% wordt gedoneerd aan een goed doel.”

War Child is een van de goede doelen die door Buy Aid wordt gesteund. “War Child is erg duidelijk in wat zij doen voor oorlogskinderen. Nu met de vluchtelingenstroom naar Nederland wordt het nog tastbaarder. Ook in Nederland komen vluchtelingenkinderen in de knel. Deze kinderen hebben niet gekozen voor oorlog en moeten dus worden geholpen. War Child doet daar iets aan. Buy Aid staat hier volkomen achter”, aldus Kuipers.

De Paas chocolade is nog te koop via de webshop maar het gaat hard. Wees er dus snel bij!