Let your friend be our friend

Een toekomst in vrede voor kinderen met een oorlogsjeugd. Het is mogelijk. Samen met hulp van betrokken en enthousiaste Business Friends zoals u. En hoe meer Business Friends deze missie steunen, hoe dichterbij die toekomst komt. Daarom: let your Friends be our Friends!

Omdat u als betrokken ondernemer vast veel enthousiaste ondernemers in uw netwerk heeft, vragen wij u om ons met deze ondernemers in contact te brengen. Zo kan het netwerk van Business Friends zich uitbreiden, en kan War Child nog meer oorlogskinderen helpen.

Geef het door

Kent u enthousiaste ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen? Heeft u betrokken mensen in uw netwerk die wij mogen informeren over een eventuele Business Friendship met War Child? Dan komen wij graag in contact.

Deel uw Business Friendship. Help War Child de oorlog uit meer kinderen te halen. Breng ons in contact met potentiële Business Friends door de naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer te mailen naar businessfriend@warchild.nl of Emma.Wille@warchild.nl.

Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen met Emma: 06-52608409. Liever anoniem? Geef dan aan of u wel of niet genoemd wilt worden als contactpersoon.

Let’s do lunch

Onder iedereen die een ‘lead’ toestuurt, verloten wij een geheel verzorgde en gesponsorde War Child lunch voor 4 personen op het nieuwe hoofdkantoor. Inclusief rondleiding en mogelijkheid om alle (kritische) vragen te stellen die u wilt.

Volg en deel ervaringen via de Business Friend LinkedIn-groep