Recycle uw pc

Stichting IT4Kids maakt het voor bedrijven en organisaties mogelijk om de opkoopwaarde van vervangen hardware te doneren aan War Child. Deze restwaarde kan zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van oorlogskinderen, die daar weinig- of geen mogelijkheden toe hebben.

Scholing
IT4Kids ondersteunt met haar bijdragen ook het project “Building Skills, Changing Futures” van War Child. Dit project verzorgt scholing voor de voormalige oorlogskinderen van Oeganda. Hiernaast leidt War Child mensen in de directe omgeving van deze kinderen op. Hierdoor worden complete gemeenschappen structureel versterkt. 

Doelbewust
IT4Kids verwerkt computers, notebooks, servers, netwerkapparatuur, printers, monitoren en andere hardware. De opkoopwaarde kan geheel of gedeeltelijk worden gedoneerd. Aan de hand van de wensen en eisen van uw organisatie maakt IT4Kids een gratis en vrijblijvende donatiescan van de opkoopwaarde van uw oude hardware. 

Veilig 
Afhankelijk van de staat van uw oude hardware, wordt deze gereinigd en waar nodig gerepareerd. Data en andere bedrijfskenmerken worden verwijderd. Op deze manier kan uw hardware veilig worden hergebruikt. Voor organisaties met een klein budget is dit een uitkomst. Onbruikbare hardware wordt milieuvriendelijk verwerkt. Na uw donatie ontvangt u een certificaat van IT4Kids en een vermelding op www.IT4Kids.nl

CHECK 
Haal met uw oude electronica de oorlog uit een kind. Neem voor een donatiecheck contact op met Frauke de Vos, Project Coördinator IT4Kids. Stuur haar een e-mail op Frauke.de.Vos@IT4Kids.nl of bel naar 071 - 800 14 38. Kijk op www.IT4Kids.nl voor meer informatie.