Chat met Oeganda

Business Friends als u steunen het project Building Skills, Changing Futures in Oeganda. Om te horen hoe dit werkt, nodigen wij u uit om maandagmiddag 3 maart vanaf 12:15 uur live te chatten met Beatrice en Joe, War Child medewerkers binnen het BSCF project.

Hoe de chat werkt
Ga op maandag 3 maart om 12.15 uur naar de War Child Chatroom op Facebook. Beatrice en Joe zitten dan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het BSCF project. Ook als je geen Facebook account hebt, kun je toch meechatten. Inloggen kan namelijk ook gewoon als Guest. Voor het gemak zetten we de stappen even voor je op een rijtje: 
- Klik hier 
- Je komt dan in de ‘chatroom’. Deze is op Facebook, maar je hoeft niet per se een eigen account te hebben om verder te gaan. 
- Je kunt de chat meelezen, maar natuurlijk ook zelf actief deelnemen. 
- Klik op ‘Click here to join the conversation’. Er wordt dan gevraagd om in te loggen. 
- Log in met je Facebook of Twitter account, als je die hebt. Je naam en profielfoto worden dan zichtbaar in de lijst van chatdeelnemers. Als je geen Facebook of Twitter account hebt, klik je op ‘Guest’ en typ je alleen je naam.
- Neem deel aan de chat.

Kijk voor meer informatie op http://www.warchild.nl/project/project-building-skills en http://www.warchild.nl/business-friend/building-skills-changing-futures