Business Friend event: 27 oktober

Als je samen de oorlog uit een kind wil halen, moet je wel af en toe bij elkaar komen. Het Business Friend event is hiervoor een mooie gelegenheid. We kijken uit naar uw komst op 27 oktober a.s.

Tijdens het Business Friend event kunt u zien hoe War Child dankzij uw steun oorlogskinderen helpt, medewerkers van War Child ontmoeten én uw netwerk versterken met andere Business Friends. Uw introducees zijn van harte welkom! Onze productsponsoren zijn eveneens uitgenodigd, waardoor u nog meer kunt netwerken. Zij sponsoren bijvoorbeeld ons papier, de reclamespots en ons drukwerk.

Programma 27 oktober
Het Business Friend event belooft een mooie avond te worden die u niet wilt missen. We gaan in gesprek met Willemijn Verloop, oprichter van War Child. Zij zal onder andere vertellen over haar eerste jaren bij War Child. We gaan het ook hebben over het 'nieuwe helpen', waarbij ondernemers succesvolle wereldverbeteraars zijn. Tijdens de borrel is er gelegenheid tot netwerken.  

Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom in het Double Tree Hotel op de bovenste verdieping in de Sky Lounge South. Onze gastvrouw ontvangt u hier met een naamkaartje en natuurlijk een hapje en een drankje. Om 16.30 is het interview en debat met Willemijn Verloop. 

Locatie
Het Business Friend event van 27 oktober vindt plaats in het Double Tree Hotel in Amsterdam van 16.00 tot 19.00.

Double Tree Hotel 
Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam

We kijken uit naar uw komst! Meld u en uw introducé aan door een email te sturen naar emma.wille@warchild.nl en vermeld daarin uw introducés naam, bedrijfsnaam en emailadres.

Het event stond oorspronkelijk gepland op 30 oktober. Maar omdat we een locatie hebben gevonden die het event 100% gesponsord wil hosten, hebben we de bijeenkomst verplaatst naar 27 oktober.

Het event van maart
Het vorige event vond plaats op 20 maart. 30 Ondernemers kwamen samen op het nieuwe hoofdkantoor. Na een welkomstwoord van War Child directeur Bernard Uyttendaele kon het event beginnen. Communicatiemedewerkster Ilma Kramer gaf informatie over het War Child programma in Libanon, met een bijdrage van War Child ambassadeur Jetske van Elsen.

Velen schreven zich in voor acties: van de Dam tot Dam loop tot de Kili-Challenge. Benieuwd naar hun ervaringen? Vraag het op de 27e!