Business Ambassadors Network

Het Business Ambassadors Network heeft als doel binnen het bedrijfsleven raakvlak voor het werk van War Child te creëren en te vergroten.

Word Business Ambassador

War Child nodigt jou uit om toe te treden tot het Business Ambassadors Network. Als Business Ambassador steun je War Child met raad en daad. Je wordt onderdeel van een inspirerende groep ondernemers en directeuren die zich willen inzetten voor oorlogskinderen. Je wordt uitgenodigd voor ronde tafel sessies op directie niveau om mee te denken over strategische uitdagingen van War Child. Vanuit het idee: share your knowlegde, get inspired!

Jouw Business Ambassadorschap is een invulling op maat die past bij jouw persoonlijke overtuiging of de maatschappelijk beleid van jouw onderneming. Wil je met kennis en expertise bijdragen? Wil je ons toegang geven tot jouw netwerk? Alle mogelijke manieren van samenwerken zijn mogelijk.

Samen halen we de oorlog uit een kind. 

Jouw bijdrage telt

Oorlogskinderen helpen vraagt om een structurele aanpak. Immers, een kind groeit niet op in één dag. Daarom vragen we om je in ieder geval voor twee jaar als Business Ambassador te verbinden aan War Child.

Voordeel voor jou

Lidmaatschap van het Business Ambassadors Network levert jou ook voordelen op:

  • Toegang tot een interessant netwerk van betrokken professionals
  • Tenminste twee keer per jaar een inhoudelijke bijeenkomst
  • De mogelijkheid om jouw kennis en expertise te delen ten bate van oorlogskinderen
  • Mogelijkheid tot partnership op maat vanuit jouw bedrijf met War Child; samen bepalen we de beste invulling