Op zakenreis? Boek uw vliegticket en steun War Child

World Ticket Center (WTC.NL) is Business Partner van War Child. De online reisaanbieder van onder meer vliegtickets, zonvakanties, verre reizen en huurauto’s biedt nu de mogelijkheid om met uw vliegticketboeking ook een donatie te doen aan War Child. Door eenvoudig een vinkje aan te klikken bij het invullen van uw gegevens in stap 3 van het boekingsproces op de vliegticketsite WTC.NL. Doneren kan al vanaf € 1.

1250 oorlogskinderen
World Ticket Center biedt op deze wijze de mogelijkheid nu al 233 oorlogskinderen een plek in de programma’s van War Child te garanderen. Een fantastisch voorlopig resultaat! Het streven is om dit jaar 1250 oorlogskinderen met de online donaties via World Ticket Center te kunnen helpen. Naast deze makkelijke manier om een extraatje aan War Child te doneren, steunt World Ticket Center het werk van War Child ook in natura. Daarmee ondersteunt World Ticket Center het lage kostenbeleid van War Child.

Sponsoring
Zo sponsorde World Ticket Center in februari de vliegtickets naar Colombia van de crew van 538 voor War Child, zodat zij uit eerste hand konden ervaren wat de effecten zijn van oorlog op kinderen en jongeren. Zonder dat dit ten koste ging van donaties van het publiek. Dus: bent u van plan om een vliegticket te boeken voor uw zakenreis (of privéreis) of kent u iemand die op het punt staat te boeken? Haal dan met het boeken van uw zakelijke vliegtickets de oorlog uit een kind via www.wtc.nl.