Boek je vliegtickets via World Ticket Center en steun War Child!

World Ticket Center is Business Partner van War Child. De online reisaanbieder van onder meer vliegtickets, zonvakanties, verre reizen en huurauto’s biedt nu de mogelijkheid om met je vliegticketboeking ook een donatie te doen aan War Child. Door eenvoudig een vinkje aan te klikken bij het invullen van je persoonsgegevens in stap 3 van het boekingsproces. Doneren kan al vanaf € 1.

1250 oorlogskinderen
Hierdoor kan War Child op dit moment al 233 oorlogskinderen een plek in onze programma’s bieden. Een fantastisch voorlopig resultaat! Het streven is om dit jaar 1250 oorlogskinderen met de online donaties via World Ticket Center te kunnen helpen. Naast deze makkelijke manier om een extraatje aan War Child te doneren, steunt World Ticket Center het werk van War Child ook in natura. Daarmee ondersteunt World Ticket Center het lage kostenbeleid van War Child.  

Sponsoring
Zo sponsorde World Ticket Center in februari de vliegtickets naar Colombia van de crew van 538 voor War Child, zodat zij uit eerste hand konden ervaren wat de effecten zijn van oorlog op kinderen en jongeren. Zonder dat dit ten koste ging van donaties van het publiek. Dus: ga je op reis of ken je iemand die op het punt staat te boeken? Haal dan met het boeken van je vliegtickets de oorlog uit een kind via www.wtc.nl.