BN'ers geven items en ervaringen weg voor War Child

Met Youp van ‘t Hek naar Ajax? Een ballonvaart maken met Erben Wennemars? Of maak je liever persoonlijk kennis met Marco Borsato na een Symphonica in Rosso concert? Deze ervaringen en nog heel veel meer veilt War Child in samenwerking met Speurders.nl vanaf woensdag 29 april op www.warchildveiling.nl. De opbrengst van de veiling gaat naar het werk van War Child.

Meer dan 200 miljoen kinderen leven wereldwijd in gebieden met een gewapend conflict. Daarom is er nú hulp nodig.
Bekende Nederlanders bieden die hulp. Naast bovengenoemde werken onder andere Jochem Myjer, Nick & Simon, Typhoon, Paul Groot, K3, Ronald Giphart, Mattie & Wietze (Q-Music), Kadir van Lohuizen, Anita Meyer, Tony Neef en Laura van Kaam belangeloos mee.

Op de speciale veilingwebsite stellen de BN’ers tientallen items en ervaringen beschikbaar die geveild gaan worden. Van woensdag 29 april tot dinsdag 12 mei is het mogelijk om te bieden op de ervaringen en items. Maar Speurders.nl biedt ook de mogelijkheid aan iedere Nederlander om via haar website eigen spullen te verkopen voor War Child. Op die manier kunnen mensen in Nederland ook bijdragen aan het werk van War Child.

Met de opbrengst van de veilingstukken biedt War Child oorlogskinderen in elf landen, waaronder Libanon, D.R. Congo en Colombia, een veilige plek. War Child helpt kinderen die worstelen met de gevolgen van oorlog om hun ervaringen te verwerken en een stabiel bestaan op te bouwen. War Child biedt een combinatie van psychosociale hulp, scholing en bescherming. Zodat kinderen weer gewoon kind kunnen zijn. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mededelingen voor redacties (niet voor publicatie):
War Child is ontzettend blij dat het Rotterdamse Bijl PR belangeloos zijn hulp aanbiedt bij de promotie van deze speciale veiling.
De veiling via www.warchildveiling.nl is geopend van woensdag 29 april 06.00 uur tot dinsdag 12 mei 20.00 uur.
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
War Child
Peter Schouten
Woordvoerder
peter.schouten@warchild.nl
06 48 13 97 66