Bestel uw chocoladeletters bij Jip

Geniet van heerlijke chocolade én steun War Child. Dit kan met de chocoladeletters van Jip Maathuis. Jip verkoopt ze sinds 2007 en van elke verkochte letter gaat €1 naar War Child.

Rond deze Sinterklaas kunt u voor uw chocoladeletters terecht bij Jip Maathuis. Ze komen in de smaken wit, melk en puur. Bedrijven, scholen: iedereen die van chocolade houdt en War Child wil steunen, kan de letters van Jip bestellen!

Jip Maathuis
Jip is een echte ondernemer. Eentje met een goed hart. Hij haalt al vanaf zijn negende met zijn chocoladeletteractie geld op voor de hulp aan oorlogskinderen. Waarom? Omdat ook Jip vindt dat een kind niet thuishoort in de oorlog. Nooit.

In 2013 bezocht Jip zelf verschillende projecten in Oeganda. Hij maakte onder andere kennis met de jongeren van het Building Skills, Changing Futures project, dat u steunt als Business Friend. De ontmoeting was voor zowel Jip als de Oegandese jongeren zeer bijzonder.

Hulp aan oorlogskinderen
Jip hielp met zijn actie al 16.650 oorlogskinderen aan een betere toekomst. Zij konden dankzij de opbrengst van de verkoop van chocoladeletters meedoen aan de programma’s van War Child. De kinderen leren hun ervaringen te verwerken in creatieve workshops, kunnen op een veilige plek naar school en werken aan hun toekomst via vakopleidingen.

De actie in 2014
Ook dit jaar verkoopt Jip zijn chocoladeletters weer. Vorig jaar was de actie een groot succes met 36.955 verkochte letters. In 2014 streeft hij ernaar om 50.000 letters te verkopen.

Help oorlogskinderen aan een beter bestaan en bestel uw chocoladeletters via www.jipsgoededoelen.nl