Bedrijfacties voor War Child

Wilt u de feestdagen dit jaar extra bijzonder maken? Organiseer met uw bedrijf een actie voor War Child en help oorlogskinderen.

Inspirerende bedrijfacties op een rijtje


Actie

Foute-kersttruienactie
Dit fenomeen is over komen waaien uit Engeland. De formule: alle collega's trekken een bij voorkeur foute kersttrui aan, en men doneert een bepaald bedrag aan War Child. Natuurlijk kunnen er tijdens het evenement foto's worden gemaakt. Dit materiaal kunt u eventueel gebruiken voor het creeëren van zeer originele kerstkaarten. 

Kerstontbijt/diner
Geniet samen met uw collega's van een heerlijk kerstmaal, en maak tegelijkertijd een verschil voor oorlogskinderen wereldwijd. Door het traditionele kerstontbijt of -diner om te toveren tot een War Child- editie kunt u als bedrijf op een smaakvolle manier oorlogskinderen steunen.

Kerstbomenverkoop
Als u dit jaar echt uit wilt pakken, kunt u als bedrijf de organisatie van een kerstbomenverkoop op zich nemen. Met de opbrengst hiervan kunnen oorlogskinderen direct worden geholpen. Zo maakt u samen met uw collega's een blijvende impact op het bestaan van kinderen die in onzekerheid en angst leven.

Donatie

Kerstpakket
Bestel uw kerstpakketten dit jaar via een van onze partners:
• Buy Aid: Als Business Friend van War Child kunt u uw kerstchocolade bij Buy aid kopen. Dan doneert Buy aid nu 30% van elk verkocht doosje direct aan War Child. Dan moet u wel uw chocolade via dit mail adres bestellen: baku@buy-aid.com. Geef in uw mailtje aan hoeveel doosjes u zou willen en waar het naar toe gestuurd mag worden. Mocht u liever uw bestelling telefonisch willen plaatsen, kunt u bellen naar Bas Kuipers (Country Manager Buy aid NL) via 030-7112300.
Feyenpak: U kunt kiezen voor één groot cadeau of meerdere geschenken voor het hele gezin. De keuze is groot en voor elk wat wils. Het aanbod bestaat uit geschenken, belevenissen, abonnementen, goede doelen, kerst- en verspakketten en cadeaukaarten.
Persoonlijke Noot: Koester uw dierbaren én medewerkers tijdens de feestdagen met mooie geschenken. Persoonlijke Noot maakt het geven van cadeaus nog persoonlijker. 

Wijnfles doneren
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om in plaats van het gebruikelijke flesje wijn, een directe donatie te doen aan War Child. Ook kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Bestel cadeaubonnen
Doneer uw cadeaubon en help War Child de oorlog uit een kind te halen. De waarde van jouw cadeaubon geeft oorlogskinderen de kans om een beter bestaan op te bouwen. Hiervoor kunt u de cadeaubon in een envelop doen en opsturen naar een van de onderstaande partners:
Tintelingen
Pluimen

Wenskaarten

Persoonlijke kaarten
Verstuur dit jaar persoonlijke wenskaarten naar uw zakenrelaties en collega's, om uw waardering te laten blijken. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.
• Goededoelenkaartje: Op goededoelenkaartje.nl kunt u zelf uw wenskaarten ontwerpen. U upload een eigen foto, of kiest een afbeelding uit de collectie. Voeg een persoonlijke boodschap toe, en verstuur de kaarten direct naar uw adressenlijst. Voor iedere verzonden kaart doneert goededoelenkaartje.nl € 0,50 aan War Child.
• Belarto: Wenskaarten van Belarto zijn niet zomaar kaarten. Bij Belarto vindt u een groot assortiment kaarten die eenvoudig kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke stijl. U voegt bijvoorbeeld zelf een foto toe, of u geeft de kaart een mooie uitstraling met een strikje of lintje. Belarto doneert per kaart € 0,18 aan War Child.
Goededoelenkerstkaarten.nl: Kies een kaart uit de collectie en bewerk deze helemaal zoals u zelf wilt, met de mogelijkheid om tekst en foto's toe te voegen. U kunt er ook voor kiezen de kaarten door professionele ontwerpers te laten opmaken. Per kaart draagt goededoelkerstkaarten.nl namens u maarliefst € 0,40 af aan War Child. 

Feest/borrel

Kerstborrel: War Child editie
Blaas de traditionele kerstborrel nieuw leven in. Door de borrel in het teken van War Child te zetten, kunt u samen met collega's en eventueel zakelijke partners op een positieve wijze proosten op de de feestdagen en een nieuw jaar. Voor u, en op een betere toekomst voor oorlogskinderen. U kunt hierbij denken aan glühwein, kerstbrood en War Child-versieringen. Indien u me tuw bedrijf een specifiek War Child-project in een land waar wij opereren wilt steunen, kunt u de borrel hierop inrichten. Zo kunt u onder het genot van feestelijke hapjes en drankjes een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van oorlogskinderen.

Gala voor oorlogskinderen
Wilt u dit jaar op de chique toer gaan? Dan is een benefietgala waarbij de opbrengsten naar War Child gaan, ideaal. Op deze manier combineert u pracht en praal met een belangrijke boodschap naar alle gasten. Hier kunt u natuurlijk wederom een thema aan verbinden, zoals een project van of een land waar War Child opereert.