Babbelen met het War Child Business Netwerk

Dankzij de hulp van onder andere onze Partners, Business Friends en Productsponsors kunnen oorlogskinderen deelnemen aan de programma’s van War Child. Benieuwd naar de ervaringen vanuit ons Business Netwerk? Lees hieronder een aantal van de verhalen.

Partners & Business Friends 

Joop Keislair

Hugo Crul

Reinier Mutsaerts

Softpak

RoutsLaeven

MINI en BMW Amsterdam

Gerben van Lent

Henk Evelaar

 Stefan Vermeulen

ETS Global

HenX

 Xquisit

 

 

Guus Limpens

 

 

Limpens Elsloo

 

 

     

Product- en dienstsponsors

Flycatcher

Flycatcher steunt War Child door te doen waar zij goed in zijn: onderzoek uitvoeren. War Child blijft graag op de hoogte van hoe Nederlanders over de organisatie en haar activiteiten denken, om zo nog meer oorlogskinderen te kunnen helpen. In samenwerking met War Child voert Flycatcher onderzoek uit.

 

Koninklijke van der Most

Koninklijke Van der Most staat 100% achter de visie van War Child. Een kind hoort niet op te groeien in een agressieve en gevaarlijke omgeving. Wij ondersteunen de projecten van War Child en leveren sinds 2009 onze bijdrage om oorlogskinderen een betere toekomst te geven. 

 

The Albus Hotel

"Al vele jaren zijn wij partner van War Child. Ik vind dat je naast een succesvol ondernemerschap ook maatschappelijk betrokken moet zijn. Een deel van de bedrijfswinst moet je daarvoor reserveren", aldus Taco van The Albus Hotel.