Babbelen met vijf Business Friends

Dankzij de steun van onze Business Friends kan War Child hulp aan oorlogskinderen bieden. Deze maand zetten wij vijf van onze Business Friends in het zonnetje: SEMARE, Kinderopvang Midas, Azzurro Kids, Witteburg Lease en Restaurant Café In de Waag. Zij vertellen waarom zij het werk van War Child steunen.

Wittenbrug Lease

‘In conflictgebieden zijn kinderen per definitie slachtoffer en War Child verricht al vele jaren de bijzonder belangrijke taak hen op te vangen en te begeleiden. Wittebrug Lease is dan ook trots Business Friend en levert graag een bijdrage aan deze missie.’


Voor meer info, zie: https://www.wittebruglease.nl

Restaurant Cafe in de Waag 

“War Child weet oorlogskinderen op een confronterende manier in beeld te brengen en zorgt zo voor mooie projecten om deze kinderen een toekomst te geven. Wij sluiten ons daar graag bij aan. Naast onze bijdrage als Business Friend, bieden wij War Child gesponsord het gebruik van onze vergaderruimtes aan.”


Ga naar https://www.indewaag.nl/

AZZURRO KIDS

Edward de Jonge Urbach eigenaar van Azzurro Kids vindt het belangrijk iets terug te doen voor andere kinderen in de wereld. “Inmiddels werken wij al meerdere jaren samen met War Child. War Child is een organisatie die perfect past bij ons, dit omdat wij als kinderkledingwinkel ons graag willen inzetten voor kinderen in de wereld die minder geluk hebben gehad.” Wij zijn trots op wat War Child sinds zijn bestaan heeft kunnen betekenen voor de kinderen in conflictgebieden en dat wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen!

De foto die je hier ziet is genomen tijdens het 25-jarig jubileum van Azzurro Kids. Nu twee jaar later, kleden wij nog steeds met veel plezier de kleine prinsen en prinsessen, maar dan wel een paar deuren verderop! Een paar weken geleden is onze prachtige nieuwe winkel aan de van Baerlestraat 6 in Amsterdam geopend.


Meer weten over Azzuro? Ga naar https://f-o-u-r.com/

Kinderopvang Midas 

"Wij hebben gekozen voor War Child omdat wij , als we ons beste beentje voorzetten voor kinderen hier dat ook horen te doen voor kinderen die in veel lastiger situaties opgroeien dan de kinderen die bij ons op de opvang komen. Wat ons aanspreekt in War Child is dat zij dingen doen met kinderen. Niet praten over, maar doen!"


Voor meer informatie, ga naar http://www.kinderopvangmidas.nl/

SEMARE

De bedrijfsfilosofie van SEMARE gaat over het belang van talent en van mensen. Wij geloven dat voor elke organisatie juist de mensen de sleutel zijn tot succes. Dit is de reden waarom wij hebben besloten Business Friends te worden van War Child. Kinderen zijn de toekomst en verdienen alle kans om te slagen in het leven. War Child helpt kinderen door onderwijs programma’s en geeft daarmee hoop op een betere toekomst. Elk jaar in december doneren wij aan War Child. Dit doen wij in plaats van het geven van kerstpakketten aan onze partners en cliënten. Wat ons betreft is December een tijd om te reflecteren en terug te geven."

"Dankzij War Child kunnen wij bijdragen aan een betere wereld. Zoals Nelson Mandala sprak: “Onderwijs is het meest krachtige wapen dat je kan gebruiken om de wereld een betere plek te maken.” We agree!


Meer weten? https://www.semare.com

Bedankt! 

Wij zijn erg trots op en dankbaar voor de steun van onze Business Friends. 

Deel net als deze Product- en Dienstsponsors jouw verhaal en inspireer een groeiend netwerk van Business Friends en onze Product- en Dienstsponsors. Voor meer informatie kun je mailen naar bedrijven@warchild.nl