Babbelen met Roel van Gamestate

Dankzij de steun van onze partners kan War Child hulp aan oorlogskinderen bieden. Deze maand zetten wij Gamestate in het zonnetje. Roel Veltmeijer, directeur van Gamestate vertelt waarom zijn organisatie het werk van War Child steunt.

Familiebedrijf

Van generatie op generatie wordt Veltmeijer Group - het overkoepelende familiebedrijf waar Gamestate onder valt - doorgegeven. Ruim vijf jaar geleden nam Roel Veltmeijer het stokje over van zijn vader. Hij vertelt: "Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren."

Waarom War Child?

Voor Roel was de keuze voor een samenwerking met War Child logisch. "Voor zowel War Child als Gamestate speelt geluk, welzijn en het onbezorgde plezier van kinderen een belangrijke rol." Hij is er dan ook van overtuigd dat we veel moois met elkaar gaan bereiken. 

Roel: "Gamestate hoopt een heleboel kinderen - zowel in oorlogsgebieden als hier in Europa - (even) gelukkig te kunnen maken." Dit wil Gamestate op meerdere manieren doen. "Door elkaar te ondersteunen bij acties, waardoor we kinderen hier plezier kunnen bieden, maar tegelijkertijd ook geld kunnen ophalen voor kinderen in oorlogsgebieden. Zodat ook deze kinderen de bescherming, psychosociale hulp en het onderwijs krijgen dat zij verdienen."

De Grote RuilActie

Het partnership tussen War Child en Gamestate startte met 'De Grote Ruil Actie voor War Child'. Hiervoor gingen de YouTubers van de War Child Kidsclub Britt Scholte, Rens Polman, Niels Oosthoek en Quinty Misiedjan met niets meer dan een War Child-button op pad voor War Child.

De Grote Ruil Actie voor War Child leverde een fantastische uitkomst op: Gamestate doneerde maarliefst € 10.000 aan War Child. In ruil hiervoor kreeg Gamestate 3 maanden lang een MINI Cooper Countryman tot beschikking, aangeboden door MINI Amsterdam. Gamestate heeft de MINI uitgeleend aan 3 verschillende influencers.

Laatste trends

Roel streeft ernaar met Gamestate "een experience te bieden dat zich richt op ‘Family Entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden." Hiervoor volgt het bedrijf nauwlettend trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video- en ticketgames. "Op die manier kunnnen wij onze gasten een zo optimaal aanbod presenteren, voor oneindig veel plezier!"

 

 

Ook een keer gamen bij Gamestate? Ga langs bij Gamestate in Utrecht, Kerkrade of Rotterdam. Neem een kijkje op de site of neem contact op met Gamestate via: info@gamestate.com
https://www.gamestate.com/en/

Ook met jouw bedrijf partner van War Child worden? Neem dan contact op met Partnerships team