Babbelen met een Business Friend: Anne Marie

Anne Marie van Rietschoten van PureLegal vindt dat kinderen recht hebben op een ongeschonden jeugd. De directeur van het executive search bureau dat zich richt op ervaren juristen besloot Business Friend te worden van War Child. Omdat kinderen in oorlogsgebieden juist extra aandacht verdienen.

Betrokken ondernemen
“In ons tienjarig jubileumjaar vind ik maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daar past het leveren van een bijdrage aan een nationale organisatie met een universele doelstelling heel goed in. We hebben gekozen voor War Child, omdat we vinden dat kinderen recht hebben op een ongeschonden jeugd. Juist kinderen in oorlogsgebieden.”

Anne Marie van Rietschoten is enthousiast over de samenwerking. “War Child doet goede dingen, en organiseert dat als een van de weinige goede doelen ook op een ondernemende manier. Dat inspireert aan alle kanten!”

Tien jaar geleden richtte Anne Marie van Rietschoten PureLegal op en zij is nog steeds directeur. PureLegal is een executive search bureau dat zich specifiek richt op ervaren juristen, waarbij het inzichtelijk maken van verwachtingen de belangrijkste doelstelling is. “Andere Business Friends kunnen contact opnemen over mijn beweegredenen om Business Friend van War Child te worden en om zaken te doen natuurlijk!”


Doe ook mee
Deel net als Anne Marie van Rietschoten uw verhaal en inspireer een groeiend netwerk van potentiële Business Friends. Stuur een e-mail naar Gwen van Mansum: gwen.vanmansum@warchild.nl

Babbelen met een Business Friend