Babbelen met een Business Friend: Ruud Stam

Bobs Party & Events is een horecagelegenheid met 12 zalen en is daarmee het grootste partycentrum van Noord Holland. In het pand kunnen feesten gegeven worden tot 5000 personen. Of het nu gaat om een high tea van 4 personen of een bedrijfsfeest van 2000 personen, Bobs Party & Events kan het allemaal verzorgen. Binnenkort vinden er ook popconcerten en andere grote producties plaats. Ruud Stam is Sales & Marketing Manager en heeft gekozen voor een Business Friendship met War Child. "War Child staat dichtbij muziek, dansen en vrijheid. Deze thema’s passen goed bij een horecazaak als Bobs Party & Events."

 

Hoe maatschappelijk betrokken is Bobs Party & Events?
"Wij zijn heel erg betrokken! Er gebeuren verschrikkelijke dingen in de wereld. Het is goed om daarbij stil te staan. Je realiseert je dan gelijk hoe goed wij het hier hebben. Hoe blij onze kinderen zijn en wat we eigenlijk wel niet allemaal kunnen kopen. De wereld is wat mij betreft dan soms erg oneerlijk verdeeld. Het is lastig om volwassen mensen te veranderen en daarom dragen we graag ons steentje bij aan War Child om kinderen met een oorlogsverleden een goed toekomstperspectief te bieden. Ik geloof oprecht dat de wereld hierdoor kan veranderen!"

Waarom is 'Bobs' Business Friend geworden van War Child?
"Ons voornaamste doel was om een stichting te steunen die iets doet voor kinderen. War Child staat dichtbij muziek, dansen en vrijheid en deze thema’s passen goed bij een horecazaak als Bobs Party & Events."

Wat is de respons op jullie Business Friendship?
"Erg goed. We hebben het grote canvasdoek hangen bij onze receptie. Gasten zien op deze manier dan ook dat je echt iets terug doet voor de maatschappij. Je weerlegt eigenlijk de gedachte dat het bij ons alleen maar gaat om commercieel geld verdienen. Je straalt uit dat je maatschappelijk betrokken bent, dat wordt erg gewaardeerd."  

Veel ondernemers bezuinigen. Toch kiest uw bedrijf ervoor om juist nu ons werk financieel te steunen. Fantastisch! Waarom is Bobs Party & Events juist in deze tijd War Child Business Friend?
"Wij zijn juist niet aan het bezuinigen! Ons pand is van voor tot achter bijna zo goed als geheel verbouwd in het afgelopen jaar. We zijn weer klaar voor de toekomst en zien juist onze nieuwe concepten groeien. Bij onze nieuwe visie en strategie vinden we maatschapelijk ondernemen dan ook een zeer belangrijk punt."

Wat zou u andere Business Friends aanraden?
"Om eens te kijken hoe je buiten je maandelijkse bijdrage iets extra’s kunt toevoegen. Bedenk een actie en stel dit voor aan War Child." 

Heeft u tips voor War Child?
"Organiseer een benefiet concert in onze nieuwste zaal. Deze beschikt over een capaciteit van 2300 personen. Ik heb dan ook direct het gevoel dat we een behoorlijk extra steentje kunnen bijdragen." 

Mogen andere Business Friends contact met u opnemen?
"Heel graag zelfs! Ruud@bobs.nl