Babbelen met een Business Friend: Ramón

Ramón Mossel is eigenaar van makelaardij Ramón Mossel. In juli 2003 opende hij zijn deuren. Ramón is vanaf september 2013 Business Friend. “War Child staat dichtbij ons. We geloven dat je met de basis moet beginnen, kinderen uit de oorlog halen.”

Waarom War Child?
Ramón wil zich inzetten voor een goed doel dat niet te ver van hem en zijn bedrijf af staat. “War Child is een Nederlandse organisatie en zet zich in voor kinderen. Op deze manier staat War Child dichtbij ons, maar ook bij onze klanten.” Bij Ramón Mossel makelaardij werken mensen met kinderen en de makelaardij zit middenin de Rivierenbuurt. Een omgeving waar veel kinderen wonen en buiten spelen.

“Vandaar dat het War Child is geworden. We willen graag iets in de buurt en iets wat dichtbij ons staat. En daar hebben we letterlijk voor gekozen.” Het bedrijf van Ramón bestaat sinds juli tien jaar. Dit is niet uitgebreid gevierd, maar het was voor Ramón een mooi moment om Business Friend van War Child te worden.

Maatschappelijk betrokken
“In deze tijd is het belangrijk voor mensen dat een bedrijf professioneel, maar ook maatschappelijk betrokken is. Ze nemen het mee in hun overweging om voor een bedrijf te kiezen. Op deze manier komt er ook een emotionele laag bij.”

Dit is de eerste keer dat Ramon met zijn bedrijf een organisatie als War Child steunt. “Het sponsoren van de lokale voetbal of tennisclub is wel iets anders. Onze maatschappelijke betrokkenheid heeft ook met ons werk te maken; mensen op woongebied helpen.”

Andere Business Friends mogen contact opnemen met Ramón. “Wij vinden het belangrijk dat ook Business Friends iets voor elkaar betekenen”. Neem contact op met Ramón.

Meer over Ramón Mossel makelaardij is te vinden op: http://www.ramonmossel.nl/ramon-mossel-makelaardij

Doe ook mee
Deel net als Ramón Mossel uw verhaal en inspireer een groeiend netwerk van potentiële Business Friends. Stuur een e-mail naar: emma.wille@warchild.nl met als onderwerp ‘Babbelen met een Business Friend’.