Babbelen met een Business Friend: Juul Klumpes

We spreken Juul Klumpes van het bedrijf NL Real Estate; een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van commercieel onroerend goed. NL Real Estate werkt in opdracht van eindgebruikers/multinationals, instellingen, overheden en (institutionele) beleggers. Zij adviseren bij het aan- of verkopen, het aan- of verhuren en het realiseren van commercieel onroerend goed.

Juul is een van de zes partners bij NL Real Estate. Voorheen werkten zij allen bij de grote vastgoedclubs. Maar nu doet iedereen bij het bedrijf wat ze nog leuker vinden: het persoonlijk begeleiden van opdrachtgevers.

“We zijn een boetiek kantoor, er is veel aandacht voor de persoonlijke touch. Daarmee onderscheidt NL Real Estate zich. What you see is what you get. De mensen die hier werken zijn allemaal gedreven, oplossingsgericht en houden van plezier. Met de klant bouwen we een bijzondere band op. Ons werk is bovendien onze hobby. Groei mag er zijn, als het maar niet ten koste gaat van de fijne sfeer die er is. De huidige cultuur willen we behouden. De vastgoedmarkt is nu goed voor iedereen, echter wij deden het ook goed in slechte tijden. Wij merken dat bedrijven meer en meer op zoek zijn naar een persoonlijke benadering (geen grote machine). NL Real Estate zorgt daar voor. We hebben de juiste focus, bieden kwaliteit, zijn flexibel en werken resultaatgericht”, aldus Juul.

Wat trekt Juul aan in het vak?

“Geen dag is hetzelfde. Persoonlijk ben ik niet echt een bureauzitter. Ik hou ervan om veel klantencontact te hebben en meestal is dat buiten de deur. En onderhandelen namens mijn opdrachtgevers daar geniet ik enorm van. Als team zijn we complementair. Dat is onze kracht. Een platte organisatie, snelle beslissingen en eenduidige visie.”

De link met War Child
Ieder jaar steunt NL Real Estate een goed doel. Dat kenmerkt zich niet alleen in een financiële bijdrage voor War Child. Juul: “We beseffen maar al te best dat er grote verschillen zijn in de wereld. Wij hebben het goed hier in Nederland. We willen er aan bijdragen dat anderen het wat beter kunnen hebben. Als we zien dat we een mooi jaar hebben gedraaid kijken we welk doel we willen steunen. War Child is zo’n organisatie met een zeer heldere propositie over wat ze doen. Het is slim dat de focus van War Child nu uitgaat naar de vluchtelingen in Nederland. En dan in dit geval de kinderen. Wij steunen War Child uit genoegdoening voor onszelf. Absoluut niet om extra exposure te krijgen. Met onze bijdrage aan War Child bereiken we mensen die er hopelijk een betere toekomst door krijgen.”

Een groet aan andere Business Friends
Juul: “Het is mooi om andere Business Friends van War Child te ontmoeten. Laten we elkaar inspireren hoe we de boodschap het beste kunnen uitdragen. Samen kunnen we nog veel meer bereiken voor dit mooie doel.”

Lees meer op www.NLrealestate.nl

Tel nr.: (0)20 707 3000

Deel net als Juul Klumpes uw verhaal en inspireer een groeiend netwerk van Business Friends. Stuur een e-mail naar emma.wille@warchild.nl.
Ook Business Friend worden van War Child? We verwelkomen u graag. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.