Babbelen met vijf Business Friends

Dankzij de steun van Business Friends kan War Child hulp aan oorlogskinderen bieden. Deze maand zetten wij vijf Business Friends in het zonnetje: SEMARE, Kinderopvang Midas, Azzurro Kids, Wittebrug Lease en Restaurant-Café 'In de Waag'. Zij vertellen waarom zij het werk van War Child steunen.

SEMARE

De bedrijfsfilosofie van  SEMARE gaat over het belang van talent en van mensen. "Wij geloven dat mensen de sleutel zijn tot succes voor elke organisatie. Dit is de reden waarom wij hebben besloten Business Friend te worden van War Child. Kinderen zijn de toekomst en verdienen de kans om te slagen in het leven. War Child helpt kinderen door onderwijs programma’s en geeft daarmee hoop op een betere toekomst. Elk jaar in december doneren wij aan War Child. Dit doen wij in plaats van het geven van kerstpakketten aan onze partners en cliënten. Wat ons betreft is december een tijd om te reflecteren en terug te geven."

"Dankzij War Child kunnen wij bijdragen aan een betere wereld. Zoals Nelson Mandala sprak: “Onderwijs is het meest krachtige wapen dat je kan gebruiken om de wereld een betere plek te maken.” We agree!

Kinderopvang Midas

Ook Kinderopvang Midas is Business Friend van War Child. “Wij hebben er voor gekozen om War Child te steunen omdat wij ons beste beentje willen voorzetten voor kinderen, niet alleen hier maar ook kinderen die opgroeien in lastigere situaties. Wat ons aanspreekt in War Child is dat zij actief dingen ondernemen voor kinderen. Niet alleen praten, maar ook doen!”

 

Azzuro Kids

Edward de Jonge Urbach, eigenaar van Azzurro Kids, vindt het belangrijk iets terug te doen voor andere kinderen in de wereld. “Inmiddels werken wij al meerdere jaren samen met War Child. War Child is een organisatie die perfect past bij ons, omdat wij als kinderkledingwinkel ons graag willen inzetten voor kinderen in de wereld die minder geluk hebben gehad. Wij zijn trots op wat War Child sinds zijn bestaan heeft kunnen betekenen voor de kinderen in conflictgebieden en dat wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen!”

“De foto die je hier ziet is genomen tijdens het 25-jarig jubileum van Azzurro Kids. Nu twee jaar later, kleden wij nog steeds met veel plezier de kleine prinsen en prinsessen, maar dan wel een paar deuren verder op! Een paar weken geleden is onze prachtige nieuwe winkel aan de van Baerlestraat 6 in Amsterdam geopend.”

 

Wittebrug Lease

‘In conflictgebieden zijn kinderen per definitie slachtoffer en War Child verricht al vele jaren de bijzonder belangrijke taak hen op te vangen en te begeleiden. Wittebrug Lease is dan ook trots Business Friend en levert graag een bijdrage aan deze missie.’ Witteburg Lease zorgt ervoor dat we 100% gesponsord kunnen rondrijden naar de verschillende AZC's voor het project TeamUp

  

Restaurant-Café In de Waag

“War Child weet oorlogskinderen op een confronterende manier in beeld te brengen en zorgt zo voor mooie projecten om deze kinderen een toekomst te geven. Wij sluiten ons daar graag bij aan. Naast onze bijdrage als Business Friend, bieden wij War Child gesponsord het gebruik van onze vergaderruimtes aan.” Bedankt Restaurant-Café In de Waag!

 

Bedankt! 

Wij zijn erg trots en dankbaar voor de steun van onze Business Friends. 

Deel net als deze Business Friends uw verhaal en inspireer een groeiend netwerk van Business Friends. Stuur een e-mail naar businessfriend@warchild.nl.
Ook Business Friend worden van War Child? We verwelkomen u graag. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar businessfriend@warchild.nl