Alle informatie voor het 'Jij&Ik' stempubliek

Wat leuk dat je stempubliek bent bij 'Jij&Ik'! Het belooft een spectaculaire avond te worden. Onze ambassadeurs Marco Borsato & Tooske Ragas presenteren de show, samen met andere bekende Best Friends van War Child. En jij mag stemmen op jouw favoriete duo!

Wij hebben er ontzettend veel zin in om deze avond samen met jou te beleven. Het is voor ons heel belangrijk dat de plaatsen in het stempubliek bezet zijn. Dus kun je onverhoopt toch niet, geef dit dan direct door via jijenik@warchild.nl. Dan kunnen wij nog vervanging voor je regelen, en iemand anders blij maken met jouw plaats.

Programma
De tv-show vindt plaats in het Agora Theater in Lelystad op woensdag 14 juni 2017. Jij, als stempubliek, wordt om 18:30 uur verwacht. Je krijgt een uitleg over het het stemsysteem en er is een generale repetitie. Om 22:00 uur eindigt de tv-show.

Quitclaim
De televisieproducent vraagt alle mensen in het stempubliek deze quitclaim te ondertekenen. Daarmee verklaar je dat je geen familie bent van een van de deelnemende koppels en geef je toestemming dat er opnames van je gemaakt mogen worden. Voor aanvang ontvang je van ons een uitgeprint exemplaar dat je ondertekend kunt inleveren.

Kledingvoorschrift
Omdat het stempubliek regelmatig in beeld komt, is het van belang dat jouw kleding geen kleine stippen, streepjes of ruitjes bevat. Ook mogen er geen grote merken zichtbaar zijn op je kleding.

Plaats in de zaal
Je hebt in principe vrije zit in het stempubliek (vak rood). Wel zou het zo kunnen zijn dat de productie je vraagt om van stoel te wisselen met iemand anders voor opname doeleinden.

Stemmen
Als stempubliek geef je met een staande ovatie aan welk duo jij het beste vindt en welke misschien de winnaar wordt van ‘Jij&Ik’- 2017.

Parkeren
Theater Agora is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op het Agoradek naast het theater (Agoraweg 2, 8224 BX) of in Parkeergarage De Waag nabij het theater (Waagstraat 1, 8232 DZ). Je kunt hier 24 uur per dag in- en uitrijden en parkeren is vanaf 18 uur 's avonds vrij.

Online serie
Wil je de koppels volgen op hun spannende weg naar de live-show? Dat kan! Elke maandag en donderdag om 16:00 uur is er een nieuwe aflevering van de online serie van 'Jij&Ik'. Hierin worden de koppels verrast door Marco Borsato, volgen ze masterclasses van onze Best Friends en worden ze klaargestoomd voor hun speciale optreden.

We vinden het super dat je meestemt. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar jijenik@warchild.nl.

Tot 14 juni!