War Child LIVE!

27 mei 2021

16:00

War Child Nederland online talkshow War Child LIVE!
Op 27 mei presenteert Patrick Lodiers de eerste uitzending van onze interactieve online talkshow ‘War Child LIVE’. En jij kunt zelf ook ‘live’ meedoen via de chat of sociale media met #warchildlive. Ben jij erbij?

Eerste uitzending War Child LIVE!

In deze eerste War Child LIVE!-uitzending schuiven onze gasten filmmaker Natascha van Weezel en journalist Sinan Can bij Patrick Lodiers aan tafel om het te hebben over onze campagne ‘Doorbreek het zwijgen’. Vanuit hun vriendschap met War Child praten ze over hoe oorlog hun leven heeft bepaald en over hoe de oorlogstrauma’s van hun (overgroot)ouders worden doorgegeven van generatie op generatie.

Ook nu groeien er kinderen op in oorlog. Maar liefst 160 miljoen kinderen wereldwijd. Ook nu maken ze vaak vreselijke dingen mee en hebben ze dezelfde onzichtbare wonden. Er is één groot verschil met vroeger: nu kunnen we kinderen wél steunen. Vanuit zijn jarenlange ervaring in programmalanden legt marketingdirecteur Ernst Suur uit hoe we kinderen van nu helpen hun oorlogsverhaal te verwerken.

Meld je aan

We gaan ook graag met jou in gesprek. En daarom nodigen we je uit om War Child LIVE vanachter je laptop bij te wonen. Praat mee en stel je vragen aan onze gasten in de chat of via sociale media met #warchildlive.

War Child LIVE!

Wanneer? Donderdag 27 mei
Hoe laat? 16:00 – 16:45 uur

Filmmaker Natascha van Weezel - doorbreek het zwijgen - War Child

Natascha van Weezel weet als derde generatie slachtoffer van WOII dat trauma’s kunnen worden doorgegeven

Foto: Natascha van Weezel

Journalist Sinan Can doorbreekt het zwijgen - War Child

“Ik droeg de last van mijn overgroot opa met me mee,” vertelde Sinan Can tijdens een interview met War Child

Foto: Michael Jessurun