Chef’Special for War Child

30 juli 2021

Caprera Openluchttheater, Bloemendaal

21:00

Chef'Special for War Child - concert voor Friends
Amigo’s! Onze ambassadeur Chef’Special geeft deze zomer een aantal akoestische concerten in het Caprera Openluchttheater in Bloemendaal. Deze zijn inmiddels volledig uitverkocht, maar... Ook dit jaar geeft Chef'Special een speciaal concert voor War Child, op vrijdag 30 juli. Iedereen die NU minimaal een jaar ‘amigo’ wordt van War Child voor 8 euro per maand, ontvangt twee tickets voor dit exclusieve zomerconcert.

Meld je aan

Dit bijzondere optreden van Chef'Special wil je niet missen! Meld je aan en help kinderen die opgroeien in conflictgebieden.

Wees er snel bij!

Er zijn in totaal 210 tickets te verdelen. Op = op. De inschrijving sluit automatisch als dit maximum is bereikt. Je ontvangt jouw bevestiging binnen een week nádat je je voor minimaal een jaar hebt aangemeld als Friend van War Child, voor ten minste 8 euro per maand.

Wij geloven in de kracht van muziek. Dankzij jouw steun kunnen we nóg meer kinderen in oorlog met muziek, sport en spel helpen hun stress, angst en boosheid een plek te geven. Zodat ze weer kunnen vertrouwen op een betere toekomst.

Bekijk de foto's van vorig jaar