War Child Cadeautip

31 oktober 2021

War Child Cadeautip doneer #cadeautip
Heb jij iets te vieren, maar heb je geen cadeauwensen? Wij hebben dé cadeautip voor je! Vraag in plaats van cadeaus een donatie aan War Child. Want wat is leuker dan krijgen? Precies, geven! Kom in actie, lees meer over Cadeautip en laat je inspireren. Met ons online promotiepakket maak je er gegarandeerd een knalfeest van.

Geef kinderen een toekomst cadeau

Het is een lastige tijd om een feest op locatie te vieren. Maar je kunt jouw vrienden en familie wel online bij jouw feestje betrekken. Maak een feestelijke actiepagina aan en stuur iedereen de link! Jouw cadeau? Een donatie op jouw actiepagina van familie, vrienden en bekenden. Zo hang je toch de slingers op! En geef je kinderen in oorlog een toekomst cadeau.

Van uitzichtloosheid naar perspectief

Kinderen in oorlog zien hun toekomst in duigen vallen. Dat kunnen wij niet laten gebeuren. Met muziek, spel en beweging stimuleren wij de veerkracht van kinderen. Zo zorgen we dat zij zelf de touwtjes in handen nemen, en krijgen ze alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Neem Filip. Filip was pas vijf jaar oud toen hij werd ontvoerd door rebellen in Oeganda. Nadat hij wist te ontsnappen, kreeg hij met onze hulp de kans om zijn verschrikkelijke ervaringen een plek te geven. Filip leerde over zijn rechten, én dat die beschermd moeten worden. Nu is hij advocaat en heeft hij zijn toekomst terug.

Marco Borsato bezoekt Filip 12 jaar na hun eerste ontmoeting

Deze feestvierders gingen je voor met cadeaus doneren

Heb jij ook iets te vieren en wil je jouw cadeaus doneren? Kom in actie, lees meer over Cadeautip en laat je inspireren. Zo hebben we een online promotiepakket voor je klaarliggen om jouw actie via Facebook, Instagram en Twitter onder de aandacht te brengen. Gegarandeerd succes!