Bekende acteurs lezen voor kinderen in Jemen

20 januari 2019

De Nieuwe Boekhandel

13:00

Actie voor Jemen
Op zondag 20 januari organiseert actrice Eva van der Gucht samen met andere bekende Nederlandse acteurs een bijzondere voorleesmiddag in Amsterdam voor kinderen in Jemen.

Bekende acteurs lezen sprookjes

Eva van der Gucht, bekend van onder meer S1NGLE en't Schaep met de 5 Pooten, leest komende zondag samen met bekende acteurs en vrienden Thekla Reuten, Rop Verheijen, Diewertje Dir, Anne-Marie Jung, Maarten Heijmans, Lykele Muus, Canick Hermans, Casper Gimbrère en theaterregisseur Domenico Mertens voor uit Arabische sprookjes en de verhalenbundel 'Jij en ik' van o.a. Jan Terlouw over vriendschap en vluchten.

Verhalen over de leefwereld van kinderen in Jemen

Tijdens de voorleesmiddag in 'De Nieuwe Boekhandel' in Bos en Lommer kan jong en oud genieten van mooie verhalen die betrekking hebben op de leefwereld van kinderen uit Jemen. Eva van der Gucht: “Ik wil de bezoekers meegeven onze situatie niet voor lief te nemen. Wereldwijd groeien kinderen op onder vreselijke omstandigheden, neem bijvoorbeeld de kinderen in Jemen die dagelijks de gevolgen van de humanitaire crisis in hun land ondervinden.“ Bezoekers kunnen een donatie doen die ten goede komt aan ons project in Jemen.

Op 20 januari van 13:00 - 15:00 uur staat de tweede voorleesmiddag gepland. Ben jij erbij?