Actievoerders in de spotlights

Deze maand zetten wij vier actievoerders in het zonnetje: ITdonations, Tintelingen, Air Miles en Whatunga. Ontzettend bedankt voor jullie steun!

ITdonations ondersteunt

Al vele jaren steunt Stichting ITdonations War Child, op verzoek van hun relaties. Claudia Vink van ITdonations: "Uniek in haar soort helpt War Child kinderen overal ter wereld om de gruwelijke ervaringen na een oorlog te verwerken en weer een onbezorgd kind bestaan op te kunnen bouwen. Dit ondersteunen wij van harte!" 

Daarom haalt ITdonations afgeschreven ICT apparatuur van bedrijven op, verwerkt dit en doneert vervolgens de restwaarde ervan aan War Child. Zo wordt de ondernemer ontzorgt, en ontvangt War Child de inkomsten. ITdonations is op internationale schaal actief. ITdonations neemt alleen grote aantallen apparatuur af (vanaf +/- 30 stuks) van bedrijven, niet van particulieren. Heb je interesse? Neem dan contact op via ITdonations.nl en steun hiermee oorlogskinderen! 

 

Tintelingen voor War Child

"Tintelingen en War Child werken perfect samen!" Al jaren heeft Tintelingen War Child in het assortiment. "Vele medewerkers van onze klanten doneren hun eindejaarsgeschenk aan War Child."

Naast eindejaarsgeschenken heeft Tintelingen in samenwerking met War Child meerdere initiatieven gerealiseerd, om door middel van verantwoorde producten de leefsituatie en het welzijn van kinderen in oorlogsgebieden te verbeteren. 

Meer weten? Bekijk snel www.tintelingen.nl en zie hoe jij met jouw geschenk kinderen in oorlogsgebieden kunt helpen.

 

15 jaar samen met Air Miles

Algemeen directeur van Air Miles, Jacques Hoendervangers: “Wij vinden dat iedereen waardevolle momenten in het leven verdient, en wij proberen hier continu een bijdrage aan te leveren. Om die reden voelt het partnership met War Child voor ons dan ook al jarenlang heel natuurlijk.”

Al 15 jaar lang ondersteunt Air Miles samen met haar spaarders de projecten van War Child. Ook dit jaar kun je met je Air Miles weer hulp aan oorlogskinderen bieden. Doe mee!

Meer weten? Bezoek dan www.airmiles.nl/partners/war-child

 

 

Whatunga

Met Whatunga help je met jouw werkervaring niet alleen iemands loopbaan, maar ook nog eens oorlogskinderen wereldwijd. Want door creatief mee te denken met iemand die een loopbaanvraag heeft, doneer je €50,- aan War Child. En zelf kost het je niets meer dan een uurtje van je tijd! Zo help je niet alleen iemand door te praten over je werk, maar steun je ook direct War Child.

"Onze werkende professionals denken mee met werknemers van grote bedrijven en organsaties zoals Rabobank, ING, Friesland Campina, Delta Lloyd, Zilverenkruis Achmea, Nationale Nederlanden, NDC Mediagroep."

Help ook mee. Voor de toekomst van anderen. Schrijf je nu in als werkende professional bij www.whatunga.nl/members/register/

 

Ook met jouw bedrijf in actie komen voor War Child? Neem dan contact op met ons actieteam!