Limpens 85-jarig jubileum

In het weekend van 4 en 5 juli 2015 heeft de firma J.W. Limpens & Zn B.V. haar 85-jarig bestaan groots gevierd. Er werd een mooi bedrag ingezameld voor War Child.

Het familiebedrijf dat wordt geleid door Guus Limpens (3e generatie), heeft zich in de loop der jaren gemanifesteerd als een betrouwbare partner op het gebied van vervoer- en op- en overslag van bulkgoederen. Sinds kort zijn de activiteiten verder gespecialiseerd naar het vervoer van gevaarlijke stoffen en vloeistoffen. Kernwaarden die centraal staan zijn kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het bedrijf is in staat gebleken duurzame relaties op te bouwen met klanten en weet zich sinds jaren te onderscheiden in duurzaam en verantwoord ondernemen. Guus: "Onze cleaning waar elke dag 50.000lt warm water nodig is om de tanks spik en span te krijgen wordt volledig gevoed door aardwarmte en zonne energie. De ruim 100 trucks die door heel Europa sturen zijn van de modernste types, euro 6, en voorzien van alle mogelijke veiligheids opties. Dit ter bescherming van de mede weg gebruikers en de chauffeur zelf."

Het is inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden dat Limpens Business Partner werd van War Child. Naast de jaarlijkse financiële bijdrage die het bedrijf doet, hebben in het verleden ook diverse medewerkers besloten (jaarlijks) één of enkele verlofdagen 'in te ruilen' voor een financiële bijdrage voor dit goede doel. Met de bedragen die Limpens in die tijd heeft gesponsord hebben ruim 200 kinderen al 10 jaar lang kunnen meedoen aan de programma's van Warchild.

Het jubileumweekend was een daverend succes. Op zaterdag 4 juli 2015 waren alle medewerkers met hun partners uitgenodigd voor een spetterend jubileumfeest met een (heerlijk) hapje en drankje en een geweldig optreden van diverse artiesten. Op zondag 5 juli was er een open dag voor omwonenden, relaties en alle andere belangstellenden waarbij ze een kijkje konden nemen in en rond het bedrijf; deze open dag werd geweldig bezocht: tenminste 2500 tot 3000 mensen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het bedrijf te bezoeken.

Prachtig bedrag
Iedereen die Limpens een kado wilde geven voor het jubileum werd vriendelijk verzocht dit in de vorm van een bijdrage voor het goede doel te doen. Voor Warchild werd het mooie bedrag van € 4250,- bijeen gebracht, waarmee weer 60 kinderen een jaar lang kunnen worden geholpen.