Azzurro Kids

Azzurro Kids bestaat dit jaar 25 jaar en dat hebben we groot gevierd op zaterdag 25 april 2015. Met optredens van R U Kiddin (streetdance act), zangeres Chelsea (bekend van het Junior Songfestival) en een spetterende Robot Act. Dit onder het genot van popcorn, heel veel snoep, lekkere drankjes en muziek van DJ Jeremy Herkul. Ook konden de kinderen zich laten schminken en kon je je haar laten doen.


Azzurro Kids heeft in het verleden al vaker evenementen georganiseerd met War Child als goed doel. Wij dragen deze organisatie een warm hart toe voor de mooie dingen die ze doen voor kinderen in oorlogsgebieden en dat er door hun toedoen weer een lach verschijnt op het gezicht van deze kinderen.

De dag stond niet alleen in het teken van onze verjaardag, maar ook werd er geld in gezameld voor War Child. Voorafgaand aan de optredens werd er elk uur door vrijwilligers spelenderwijs uitgelegd waar War Child voor staat en wat zij doen. Op deze manier begreep jong en oud het verhaal van War Child en werd het publiek zich ervan bewust dat ze geld konden doneren en op die manier een steentje bij kunnen dragen.

Ook ging een week lang, van zaterdag 18 april t/m zaterdag 25 april een deel van de verkoop bij Azzurro Kids naar War Child.
Uiteindelijk hebben we in totaal €3000,- euro opgehaald voor War Child! Deze cheque werd aan het eind van de dag onthuld. En of dat nog niet genoeg was, kwam ambassadeur Marco Borsato ook even langs!

Alle foto’s (gemaakt door Ashley de Groot) van deze feestelijke dag zijn terug te vinden op onze Facebook pagina: