Vondelschool voor War Child

Vondelschool in actie voor War Child!

De Vondelschool in Bussum kiest elk jaar een goed doel om daarvoor geld op te halen. Dit jaar is dat War Child geworden. Er staan dan elke woensdagochtend 4 kinderen uit groep 8 om te collecteren bij de ouders en kinderen. Heel veel kinderen voeren zelf ook actie door lege flessen op te halen of heitje voor karweitje te doen.

Ook hebben wij elk jaar een koningsmarkt. Dan gaat iedereen spulletjes verkopen met zijn klas en dat geld dat we dan daarmee ophalen gaat ook naar War Child.

We hebben met de goede doelen commissie een goed doel gekozen voor 2 jaar. De commissie bestaat uit een paar kinderen vanaf de groepen 4 tot en met 8 en 2 juffen.
We hebben in 4 weken al meer dan 550 euro opgehaald en daar zijn we heel trots op!!

We hopen dat we veel geld op gaan halen voor War Child en daar veel kinderen blij mee kunnen maken!

Groetjes van Willemijn groep 8

Naam Bedrag Bericht Datum
Koningsmarkt 2017 € 2.608,29
Op vrijdag 21 april was weer de traditionele Koningsmarkt op de Vondelschool. Alle kids konden op de vrijmarkt hun verzamelde spulletjes verkopen. Daarnaast werden er originele spelletjes georganiseerd zoals 'wortel knippen', konijnen knuffelen, 'met hoofd door een gat nat gegooid worden met een spons'. Daarnaast werden popcorn, snoep en cake'jes verkocht. Er was een schmink mevrouw en allerlei optredens op het podium. Met de flessen inzamelactie is 454,75 opgehaald; TOP. De kindercommissie heeft het eindbedrag bekend gemaakt en het winnende kraampje qua originaliteit. Groep 7A heeft het meeste geld opgehaald. Wat een TOPPERS die Vondelschool Kids ;) ;) ;)
23 apr 2017
Susanne € 111,40
Tijdens de collecte op de woensdagmorgen is er ook een 'winkel-verkoop' geweest met allemaal leuke spulletjes, koffie en cake'jes. En wat een mooie opbrengt - ik zou zeggen GA ZO DOOR :)
23 apr 2017
Susanne € 348,10
De kinderen hebben weer op woensdagochtend de collecte gehouden op het schoolplein en op deze manier weer een heel mooi bedrag opgehaald - wat een KANJERS!
23 apr 2017
Collecte op de woensdag! € 403,76
War Child is een goed doel
Ze komen elke woensdag geld ophalen
Eline, Jasper en Rosa
26 jan 2017
Actie Groep 8A € 97,00
We hebben met de klas voor onze ouders een musical opgevoerd van War Child. Nu vertel ik in het kort waar het over gaat: De klas zit onderuit gezakt. Meester Pimpernel zegt dat ze een opstel moeten schrijven, maar daar hebben ze dus echt geen zin in. Het moet gaan over oorlogskinderen. Dan komt er opeens een boot de klas binnenvaren. Ze gaan tijdreizen. Ze gaan naar 1942, het Achterhuis, waar Anne Frank ondergedoken zit. Anne Frank is ook een oorlogskind! Zo konden de kinderen toch een opstel schrijven. Aan het eind konden de ouders nog cakejes kopen voor 0,50 cent. We hebben 97 euro opgehaald voor War Child.
Ryan Minne 8A, Vondelschool Bussum
26 jan 2017
Groep 3 € 225,00
De twee groepen 3 hebben een kerstmarkt gehouden voor War Child. Er werd van alles verkocht: kerststukjes, wensen voor de wereld, kerstballen en lampionnetjes. Ook hadden de kinderen een versje geleerd over kerst. Het werd een gezellige ochtend met een fantastische opbrengst €225.
Bedankt ouders!
En bedankt kanjers van groep 3 voor dit fantastische werk!
26 jan 2017
Susanne € 642,12
Hallo iedereen
Zoals jullie weten zijn we al ongeveer 2 maanden bezig met de collecte bussen.
Elke woensdag ochtend staan we er met de collecte bussen.
We hebben tot nu toe al heel veel geld op gehaald, maar natuurlijk met jullie hulp! Hier zijn we heel trost op!

Dus zit je je te vervelen ga dingen maken en verkopen en draag een steentje bij voor War Child.
Je helpt dan kinderen van jouw leeftijd die niet leuk kunnen spelen met een vriend of vriendin.
Dus help War child  Gr. Malou van Overvest (groep 7b)!!!
06 dec 2016

Streefbedrag € 5.000,00
Ingezameld € 4.435,67
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.