Toetsel voor WarChild

Toetsel is een spannend, grappig en leuk verhaal.
Het is geschreven als kinderboek, maar blijkt ook erg bij volwassen in de smaak te vallen . Van elk verkocht boek van Toetsel (en het Levenslicht) gaat een deel naar WarChild ( en naar CliniClowns, Kika, No-Kidding, Gaus Geleide- en Hulphonden school en Wings of Support).
Met de rest van de opbrengst van het boek, wordt de tekenfilm Toetsel gefinancierd.
Doel is, dat die straks in de bioscoop komt te draaien en dat dan weer een deel van ieder bioscoopkaartje te goede komt aan WarChild.
Neem een kijkje op www.toetsel.nl en zie wat anderen van het boek vonden. Of bestel hem gewoon zelf en Help Toetsel Warchild te helpen!
Doneren mag natuurlijk ook!
>>deze actie is oneindig<<

Naam Bedrag Bericht Datum
Milkyway Productions € 10,00
Een zandkorreltje stelt niks voor, maar alle zandkorrels bij elkaar vormen een prachtig strand of woestijn. Het gaat er niet om wat je geeft, maar geef!
Het bedrag van €10,- is het startschot van een eindeloze actie voor War Child van Milkyway Productions. Wij hopen van harte, dat u deze actie wil steunen en het boek Toetsel wilt kopen.
Het boek kost €12,50, waarvan €3,- naar 6 goede doelen gaat, dus ieder doel krijgt 50 cent per boek.
Zandkorrels, maar u kan ervoor zorgen dat het een prachtig strand wordt, door deze actie te Twitteren of te verspreiden via Facebook aan wie u ook maar kent.
ALvast hartelijk dank voor uw moeite en bijdragen!
23 jul 2012

Streefbedrag € 10.000,00
Ingezameld € 10,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.