Their hope is our wish

child peace

Hallo

Ik ben een leerling van de middelbare school UniC in Utrecht en ik doe dit project samen met twee jongens uit mijn klas. Voor een grote opdracht mochten we geld ophalen voor een goed doel, en War Child is natuurlijk een goed doel om dit voor te doen. Ons idee was om in één keer en mensen te informeren over War Child en geld op te kunnen halen.

Het plan:
'Het plan is dat we een quiz doen over War Child, waarin een deelname 1 euro bedraagt die wij overmaken aan War Child. Vervolgens doen we de quiz met 3 tot 5 deelnemers. De winnaar krijgt een kleine prijs. Het goede van dit plan is dat we informeren, en de mensen een dubbel goed gevoel geven. Ze kunnen zowel kinderen helpen als dat ze er zelf iets aan hebben.

We willen een bedrag behalen van 75 euro en als het kan natuurlijk nog veel meer. We gaan het natuurlijk allemaal zelf proberen maar we zouden super dankbaar zijn als u ook wat geld wilt doneren aan ons zodat wij War Child kunnen helpen.
Alvast bedankt!

4-7-2016,Einde actie...
Na 2 weken van collecteren hebben we een mooi bedrag opgehaald van 115,- euro. Hiervan is maar 75 op onze site te zien. maar via formulieren hebben ook veel mensen nog algemeen gedoneerd aan war child.

Doeke Voogt, Pepijn Koot, Teun Starink: 'We zijn trots over het eindresultaat, we hebben alles opgehaald via collecteren en de quiz. 10 euro zijn we dankbaar aan Familieleden.
Iedereen Bedankt!'

Klas 2 UniC Utrecht.
Doeke Voogt, Pepijn Koot, Teun Starink

Naam Bedrag Bericht Datum
sandra beumer € 65,00
Wat super dat jullie dit doen! Jullie hebben dit zelf gecollecteerd
Teun: "Het Streefbedrag is gehaald!!!
Iedereen bedankt voor de donaties."
21 jun 2016
gonny beumer € 5,00
;)
Teun: "Super bedankt voor de donatie!
"
14 jun 2016
Coriene en Simon € 5,00
Prachtige actie! Succes
Teun: "Hartelijk dank voor de donatie!"
06 jun 2016

Streefbedrag € 75,00
Ingezameld € 75,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

Anders