Support Jeroen v Holland!


Ik ben Jeroen van Holland. Je weet wel, van het YouTube-kanaal ‘Jeroen v Holland’. Ik ga Team War Child helpen om 50.000 euro op te halen. Met 50.000 euro kan Team War Child maar liefst 700 Syrische kinderen in Libanon helpen. Als ik het kan, kunnen jullie het ook!

In de eerste video ga ik het samen met Quinty en Rens opnemen tegen Marije, Britt en Niels. Ik, Quinty en Rens hebben een te gekke actie bedacht waardoor we (hopelijk) meer geld ophalen dan Marije, Britt en Niels. Verliezen is geen optie. Help mij om Marije, Britt en Niels te verslaan!

Ik heb cupcakes gebakken voor War Child. Maar ik weet zeker dat jij dit veel beter kan! Je helpt toch zeker wel mee?!

Twijfel je nog om in actie te komen? Dan ga ik je nu overhalen! De grootste en creatiefste actie wint EEN MIDDAG NAAR EIGEN INVULLING met mij! We gaan iets doen waar jij zin in hebt. Dat kan echt van alles zijn. Potje voetballen of een middag video's opnemen? Jij mag het zeggen!

Doneer hieronder de opbrengst van jouw actie!

P.S. Organiseer samen met je vrienden of met de hele school een actie. Samen in actie komen is super leuk en gezellig! En zo haal je nog meer geld voor War Child op.

Naam Bedrag Bericht Datum
Lisanne € 80,00
Hee ik vind het een super leuke actie dus daarom heb ik geld ingezameld op koningsdag door zelfgemaakte tie-dye shirts te verkopen. Jamer genoeg heb ik er nog veel over en ik ga ook nog zeker proberen ze nog te verkopen maar dit is tot nu toe de opbrengst. Desondanks was het heel leuk om ze te maken en te verkopen en ik hoop ook dat je het een toffe actie vind. OP NAAR DE 50.000!!!

De eerste keer dat we het geld probeerden over te maken lukte het niet. Vandaar nu even via andere telefoon......
30 mei 2017

Streefbedrag € 1.500,00
Ingezameld € 80,00
Doneer aan deze actie

Comments

Jelena Josipovic06 apr 2017 - 18:29

Ik ga mijn geld wat ik overhoud van stage doneren! :)

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

Zelf