Schrijf een kaartje voor de Vrijheid!

Tijdens de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek op 2 september as zullen wij van Studio MAKY aanwezig zijn met een interactieve kunst installatie 'De Postduif', waarbij wij de aandacht willen vestigen op onze vrijheid en de situatie van de kinderen in oorlogsgebieden onder de aandacht willen brengen.

De wandelaars kunnen die middag hun wens uitspreken voor een oorlogskind, waarbij de gemaakte ansicht kaarten tentoongesteld worden op een expositiewand in het bos. Verder is er de mogelijkheid om een donatie te geven aan Warchild.

Dus kom naar de Airborne Wandeltocht op zaterdag, 2 september (wij staan op de 10 km wandeling)!

UPDATE: De postkaarten-actie voor WarChild was een succes! Er werden honderden kaarten geschreven en opgehangen met mooie, lieve berichten door de wandelaars van Airborne Wandeltocht. Inmiddels 150 euro opgehaald!

Thanks aan iedereen voor alle hulp en support! De Postduif is binnenkort ook te zien tijdens het Graphic Matters Festival in Breda op zondag 15 oktober. Tot de volgende Postduif avontuur!!

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 150,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

22-09-2017 - 11:29

Tijdens Airborne Wandeltocht afgelopen weekend zijn er bijna 1000 kaarten geschreven voor oud-veteranen Slag om Arnhem, War Child Holland en naar vrienden en familie!

Bedankt alle bezoekers en wandelaars voor alle mooie lieve berichten in het teken van de Vrijheid!!! Alle kaarten worden gestuurd naar de juiste bestemmingen :).

Special thanks aan onze super postduifteam Manuel, Kasimir, Dennis, Jolijn, Lotte en Henk van Stichting Scarabee voor de organisatie en alle lieve zorgen tijdens ons verblijf in het mooie Oosterbeek (en stukje Arnhem :P), Stichting Airborne Herdenkingen en War Child.

Ook thanks aan iedereen voor alle hulp en support. De Postduif is binnenkort ook te zien tijdens het Graphic Matters Festival in Breda op zondag 15 oktober. Tot de volgende Postduif avontuur :)!!

met een vereniging of stichting