Pretty Painted

Met mijn Denkkracht project, genaamd Pretty Painted, uit ik mijn creativiteit uit met het (na)schilderen van memorabele foto's van exotische plaatsen die door mij zijn gemaakt. Niet alleen ik, maar kinderen over heel de wereld moeten de kans hebben hun creativiteit te uiten. Tot mijn spijt heeft niet iedereen de middelen of kansen ervoor, zoals de Syrische (kinder)slachtoffers waarvan hun land, leven en huis in puin ligt. Juist daarom draag ik dit project op aan hen. De opbrengst van de schilderijen die op de presentatieavond van mijn school zullen worden geveild, gaan naar War Child Syria toe zodat War Child met al hun middelen het leven van de slachtoffers een beetje beter kan maken.

Naam Bedrag Bericht Datum
Pretty Painted € 136,00
Tijdens de Denkkracht presentatieavond is er in totaal €161 ,- opgehaald waarvan €25 ,- van een betalingsmachtiging, €78,50 ,- aan de vijf geveilde schilderijen en tot slot de rest aan donaties.
De avond was zeer geslaagd en velen mensen waren enthousiast over de actie. Ik hoop hierbij een kleine bijdrage te kunnen leveren aan jullie nobele acties zodat we samen de oorlog uit het kind kunnen halen!

Met vriendelijke groeten,
Manar Daoud (initiatiefneemster van Pretty Painted)
07 jun 2015

Streefbedrag € 75,00
Ingezameld € 136,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

Zelf