Paashaas en kinderboek

Ik bied mijn kunstwerk paashaas van papier mache aan en mijn kinderboek om geveild te worden door War Child om het goeie doel te steunen. Ik wil 40 euro doneren aan het goeie doel, de paashaas kost 60 euro, en het kinderboekje 13.95 euro. 33.95 euro wil ik graag zelf houden, ik probeer naam te maken in de kunstwereld en verdien erg weinig als auteur vandaar. Ik was zelf oorlogsvluchteling, ik kwam hier in 95. Oorlogskinderen hebben een plek in mijn hart. Via deze link kunt u mijn boekje vinden: http://www.boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=2514

Ik stuur ook een foto van de paashaas mee.

Alma Selimovic

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 40,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Comments

Alma Selimovic21 jul 2016 - 19:56

Het boekje dat ik hier noem is uitverkocht, die staat dus niet meer ''te koop'' en kan nu alleen nog maar via www.boekscout.nl besteld worden.

Maar, doneren en mijn paashaas kopen kan nog wel.

M.V.G.

Alma Selimovic.

ALMA Selimovic24 dec 2016 - 20:23

Geachte bezoekers van deze site,

Een update n.a.v. het werk dat IK beschikbaar stelde om geld op te halen voor het goeie doel om kinderen te steunen: De paashaas is verkocht aan een heer die, IK ken en die, er geld voor gaf .

Deze actie had een lange looptijd en helaas had niemand er interesse in, tegen mijn verwachting in, dus besloot ik hem te verkopen in dec van dit jaar aan een goede vriend die, ik kende. Ik wil wel nog mensen oproepen om mijn kinderboek te gaan bestellen voor de feestdagen en daarmee alle wereldse kinderen te steunen !!! * kerstgroet en fijne feestdagen! ! Alma Selimovic.

Er zijn nog geen updates voor deze actie.