MOVE THAT BODYhoop!

MOVE THAT BODYhoop

Wij van BODYHOOP kunnen jullie energie goed gebruiken en dagen iedereen met de originele Bodyhoop uit om de energie te delen.

Onze personal trainer Sarah Menig beklimt in januari de Kilimanjaro voor War Child. War Child ontfermt zich over oorlogskinderen, iets wat veel moeders en vrouwen enorm aanspreekt. Voor Bodyhoop een logische keuze om juist War Child én dit initiatief te steunen, met zo veel vrouwen als Bodyhoop fan. Wil jij ook bijdragen? Doe dan mee met de Bodyhoop Challenge in januari, de totale opbrengst daarvan gaat naar War Child. De Bodyhoop Challenge loopt parallel aan de beklimming van de Kilimanjaro, dus het belooft een speciale editie te worden. Pak je Bodyhoop op en doe mee! https://www.bodyhoop.nl/challenge

Wat kunnen we hoelahoepend betekenen voor War Child?
Geef je op voor een Bodyhoop actie, of doneer gewoon! Via jouw sportieve inzet proberen we zoveel mogelijk kinderen te helpen in oorlogsgebieden. Voor elke € 68 kunnen we gezamelijk al één kind een jaar lang steunen en begeleiden.
Het streef bedrag is om € 6800 bij elkaar te hoelahoepen zodat we 100 oorlogs kinderen een jaar lang kunnen helpen om hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.

Bodyhoop on the TOP!
Tijdens de online 30 dagen Bodyhoop challenge zal ik, Sarah, als tegen prestatie de Kilimanjaro beklimmen. Op top van de berg zal ik de bodyhoop in elkaar zetten en op 5895m hoogte hoelahoepen!

Geen één kind hoort thuis in een oorlog! Ze hebben het recht om op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Help ons om van angstige en verdrietige kinderen weer blije gezichtjes te maken.

Liefs,
Sarah Menig-Moerkerken

i.s.m. Angelique Hulst
www.bodyhoop.nl
www.hoelahoepen.nl
www.fitnesshoelahoep.nl

Naam Bedrag Bericht Datum
Djenie en Michiel € 68,00
Super gedaan, Sarah!
08 feb 2017
Women's Health Club Delphis € 50,00
Zet h'm op dames! We zijn trots op jullie
Sarah: "Hoi Delphis!
Hartelijk dank voor jullie lieve donatie en motiverende woorden.
Nog een weekje en dan is het zo ver....de bodyhoop moet mee naar de top.

Kus Sarah"
13 jan 2017
Bodyhoop Sarah Menig/PWR sports € 833,00
Het was een fantastische Margriet Winter Festival week!
Hierdoor hebben we dit te gekke bedrag kunnen doneren .

Schrijf je nu in voor de Bodyhoop 30 dagen challenge (januari) zodat we de donaties aan War Child kunnen verhogen.

Bodyhoop samen met ons naar de top van de Kilimanjaro
13 dec 2016

Streefbedrag € 6.800,00
Ingezameld € 951,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

met een bedrijf