Lahssen Runs the Dam tot Dam loop for War Child 2018

Op zondag 22 september loop ik de Dam tot Dam voor Warchild. Warchild helpt de kinderen in oorlogsgebieden met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met anderen en het opbouwen van zelfvertrouwen en vooral om kind te zijn. Er worden activiteiten georganiseerd zoals tekenen en spelen, de dingen die eigenlijk voor ons heel gewoon zijn. Met deze actie hoop ik zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze kinderen. Help de kinderen en donneer.

Upcoming Sunday 22 september the DamtoDam run takes place. I will participate in the run for the charity organization Warchild. Now I want to ask everyone to help Warchild and to help the childeren in conflict area's. The equivalent of two drinks already helps a lot! Thanks in advance.

Naam Bedrag Bericht Datum
Mark van W. € 20,00
Goede zaak Lahssen. Nu alleen nog effe stukkie lopen.
Lahssen: "Hoi Mark, dat stukkie lopen doe ik met alle liefde en passie voor deze zaak. En met je steun zal ik nog extra mijn best doen. Superdank!!!"
05 jul 2018
Pernell € 50,00
Als je maar een mooie tijd loopt gast .
Succes!
Lahssen: "Hoi Pernell, Top dat bijdraagt en de kids van warchild hiermee Helpt. Ik beloof je het vuur uit de sloffen te lopen. Heel erg bedankt!"
28 jun 2018

Streefbedrag € 300,00
Ingezameld € 70,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.