Laatste sponsor loop in Nederland voorlopig - wereld-fiets-burger

Sponsor Tegen ELKE Oorlog en VOOR empathische en fysieke hulp aan de slachtoffers via deze Specifieke Actie deelname van Warchild en dan microniveau mijn mentale sponsoring. Hoe wij deze vluchtelingen en slachtoffer groep in NL al ''begroeten'' vanuit onze nog veilige samenleving is schandalig, laat staan als de bommen om je hoofd vliegen door alle belanghebbenden waar je als burger ter plekke geen enkele invloed op schijnt te hebben. Ondanks dat ik nu zeer regelmatig aan het fietsen ben om wat te trainen definitief naar Spanje te gaan fietsen en dan nog verder... Dit vind ik toch zo belangrijk dat ik ondanks ik minder train hardlopen, toch nog 16 km Dam2Dam loop 2016 in Amsterdam loop ga lopen. Mijn concrete vraag Steun deze SPoNsor Loop voor mijn motivatie...t is de laatste sponsoring die ik van je vraag in Nederland dan ben je van mij af .. lol. En probeer alle rationele argumenten hoeveel je al aan (andere) goede doelen geeft en je doneert voor Warchild per jaar of andere argumenten los te laten... Hoeveel zou ik over hebben voor een losgeslagen projectiel als René die 16 km gaat rennen bij weer of geen weer wel of geen zin met als motivatie kinderen in oorlogssituaties te helpen (een situatie waar ze niet om gevraagd hebben en die volwassenen wel hebben gecreeerd !!!

Meer info? Sponsoring Permanent Future Lab? Educatie/Empowerment? kan allemaal en het hoeft niets te kosten (Circulaire Deel Economie)!
Dit wel dus minimaal €5,- en mijn dank alvast... Ik ga ervoor.!!

Naam Bedrag Bericht Datum
J.N. van der Weerd € 20,00
Succes gewenst bij je laatste sponsorloop in Nederland!
11 aug 2016
robert van rossen € 10,00
Go go go René
10 aug 2016
Rene toi toi toi € 1,00
Bij deze de en mijn laatste donatie in met de ene Euro die ik nog op mijn bankrekening heb. Zoals eerder gezegd, prachtig die kennis/ruil/deel ecomonie, maar t ís nog teveel haal en schreeuw economie helaas... Maar lopen voor een goed doel is altijd mogelijk.!!
04 aug 2016

Streefbedrag € 3.500,00
Ingezameld € 31,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.