Kruidnoten van de Sint voor het oorlogskind

Wij, mijn klasgenoot Jesper en ik (Emile), hebben dagen lang zelf pepernoten gebakken die we deur aan deur gaan verkopen. De opbrengst gaat naar War Child. Voor school moesten we zelf iets gaan ondernemen voor een goed doel. Ik houd erg van koken en eten. En aangezien het bijna Sinterklaas is, leek het mij leuk om zelf kruidnoten te bakken en te verkopen. Die wil iedereen in deze tijd wel hebben. De opbrengst is voor War Child, want deze kinderen zullen nooit Sinterklaas vieren, terwijl het toch een uitgesproken kinderfeest is. Sinterklaas is de beschermheilige van kinderen en staat bekend om zijn goedgeefsheid. We hebben geen vaste prijs, maar willen de mensen vragen zelf een bedrag te doneren. Hopelijk zijn zij ook goedgeefs!

Naam Bedrag Bericht Datum
jansepans € 10,00
Ik doneer omdat ik dit een KEI GOEDE ACTIE vind. Zeker in deze tijd waar iedereen met sinterklaas bezig is. Zet 'm op!!!
20 nov 2013

Streefbedrag € 200,00
Ingezameld € 10,00
Doneer aan deze actie

Comments

Judith van War Child27 nov 2013 - 14:09

Ha Jesper en Emile, hoe gaat het met de verkoop van jullie pepernoten? Als ik het lees krijg ik al trek...;-) Kennen jullie Jip ook? Hij verkoopt chocoladeletters. Misschien kunnen jullie ooit samenwerken :-) www.jipsgoededoelen.nl . Groetjes en succes!

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

Zelf