Kinderkermis voor War Child

Vijf communicatiestudenten (E.P.I.C. events) van de Hogeschool Rotterdam organiseren in samenwerking met de openbare basisschool de Vier Leeuwen een kinderkermis voor War Child.

De leerlingen zijn al druk bezig met het verzamelen van lege flessen en om de de opbrengst te vieren, krijgen zij een kinderkemis op het schoolplein! De klas die de meeste lege flessen heeft verzameld, wint zelfs een goochelshow in de klas.

De kinderkermis wordt mogelijk gemaakt door de Lionsclub Bergen op Zoom Scaldis en de Albert Heijn 1414, Rotterdam.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 400,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

07-07-2016 - 02:01

Woensdag 29 juni was het dan zover, de kinderkermis voor War Child werd gehouden op het plein van de basisschool de Vier Leeuwen. Ondanks het niet altijd mooie weer die ochtend, hebben alle klassen veel plezier gehad bij de kinderkermis! Alle spellen werden enthousiast gespeeld en de leerlingen werden geholpen door de vrijwilligers. Naast het spelen hebben de leerlingen hard gespaard voor lege flessen! De winnaars konden een goochelshow in de klas winnen en die klas was: GROEP 6! Zij hadden de meeste flessen verzameld van heel de basisschool en hadden vrijdag 1 juli een leuke goochelshow in de klas verdiend.

Graag willen wij bedanken:
de vrijwilligers
de enthousiaste leerlingen
openbare basisschool de Vier Leeuwen
Lionsclub Bergen op Zoom Scaldis
Albert Heijn 1414, Rotterdam

16-06-2016 - 14:37

Donderdag 9 juni is een vrijwilliger van War Child langs alle klassen gegaan om informatie te geven over War Child. Wat is War Child, wat doen zij en voor wie doen zij dat? De leerlingen hebben er een goed beeld van gekregen en zijn enthousiast om zoveel mogelijk lege flessen te verzamelen voor de kinderen in conflictgebieden!

Zelf