Killi Challenge Marc Bozon

De Killi Challenge spreekt me enorm aan vanwege de combinatie van een bijdrage aan een erg goed doel als War Child en het leveren van een sportieve prestatie.

20 januari 2018 start de beklimming van de hoogste berg van Afrika, waarbij we met een groep van ongeveer 20 klimmers in 5 1/2e dag de top van 5895 Meter proberen te bereiken en daarna in 1 1/2e dag zullen afdalen. Tijdens deze reis passeren we een 5-tal klimaatzones waarbij we beginnen bij +35 graden en eindigen rond de -20 graden boven op de berg. Kortom, een mooie fysieke & mentale uitdaging waarvoor we de nodige trainingsarbeid moeten gaan verrichten.

Door deelname gaan we een steentje bijdragen aan de ellende die de vele conflicten in de wereld veroorzaken bij wellicht de meest kwetsbaren in deze oorlogsgebieden, de kinderen.

Het doel voor mij is om minimaal 2500 Euro aan sponsoring binnen te halen waarbij alle beetjes helpen, iedere euro telt mee! Uiteraard financier ik de reis zelf en komen alle donaties ten goede aan War Child.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 2.500,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.